Supă de spanac cu ouă - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Supă de spanac cu ouă

Supă de spanac cu ouă

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g spanac, 200 g rosii, 2 tulpini de telina, o ceapa, un ardei iute (rosu), 2 linguri ulei de masline, 1 l concentrat de pasare sau legume (Knorr + apa), sare, piper, 4 oua, 4 felii de paine (bagheta).

Mod de preparare: Se spala bine frunzele de spanac (fara codite), iar rosiile se curata de pielita si se taie cubulete (dupa ce s-au indepartat semintele prin apasare). Telina, ceapa si ardeiul iute se curata, se taie marunt si se calesc impreuna cu rosiile in uleiul incins, pana ce devin sticloase.
Se adauga spanacul si se lasa putin sa se inmoaie, apoi se toarna zeama de carne si se fierb toate - la foc mic - circa 20 de minute. Se gusta de sare si piper.
Ouale se sparg, unul cate unul, intr-o ceasca, se introduc (prin alunecare) in supa fierbinte si se lasa sa se coaguleze cam 10 minute. Separat, se prajeste painea si se pune cate o felie in fiecare farfurie.
Se toarna supa si se pune cate un ou pe fiecare felie de paine.
3.347 vizualizări
814 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de ouă cu roşii şi ridichi (Salate > Salate cu ouă)
2. Supă de pui calmantă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Ouă moi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă cu gulii cubuleţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Salată cu fructe de mare, paste şi spanac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
8. Supă de cartofi şi morcovi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă a la Izalina (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Ouă puişor (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Friptură de viţel înăbuşită, cu piure de spanac (Mâncăruri > Fripturi)
13. Supă de cartofi cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă italienească cu pâine (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de roşii cu fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de mere acrişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de cartofi şi gulii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cremă de mazăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Spanac la cuptor cu pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Supă thailandeză cu legume şi lapte de cocos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Ouă în roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Supă simplă cu unt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de roşii cu fenicul (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de linte şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Ouă umplute cu pastă de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Ciorbă de salată verde cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ouă răţuşcă (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.