Supă de spanac cu ouă - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Supă de spanac cu ouă

Supă de spanac cu ouă

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g spanac, 200 g rosii, 2 tulpini de telina, o ceapa, un ardei iute (rosu), 2 linguri ulei de masline, 1 l concentrat de pasare sau legume (Knorr + apa), sare, piper, 4 oua, 4 felii de paine (bagheta).

Mod de preparare: Se spala bine frunzele de spanac (fara codite), iar rosiile se curata de pielita si se taie cubulete (dupa ce s-au indepartat semintele prin apasare). Telina, ceapa si ardeiul iute se curata, se taie marunt si se calesc impreuna cu rosiile in uleiul incins, pana ce devin sticloase.
Se adauga spanacul si se lasa putin sa se inmoaie, apoi se toarna zeama de carne si se fierb toate - la foc mic - circa 20 de minute. Se gusta de sare si piper.
Ouale se sparg, unul cate unul, intr-o ceasca, se introduc (prin alunecare) in supa fierbinte si se lasa sa se coaguleze cam 10 minute. Separat, se prajeste painea si se pune cate o felie in fiecare farfurie.
Se toarna supa si se pune cate un ou pe fiecare felie de paine.
3.312 vizualizări
807 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Clafoutis sărat cu două feluri de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Spanac cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Supă de dovleac cu găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Miel cu spanac şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Supă falsă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Salată de ouă cu măsline şi sardele (Salate > Salate cu peşte)
7. Supă de ţelină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Perişoare de mămăligă umplute cu cârnăciori şi spanac (Mâncăruri > Preparate din mălai)
9. Supă de viţel cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă cu ficăţei de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă de conopidă cu unt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă cremă de morcovi cu napi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de cicoare creaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Găluşte de ficat cu griş pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Ouă în sos de verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Omletă fără ouă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Cremă din ouă întregi cu albuşul bătut spumă (Dulciuri > Creme)
19. Ouă umplute cu sardele de Lissa (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Cremă cu ouă şi pate de ficat (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Supă de scoici (midii, stridii) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă de pui cu gulii şi lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Ciuperci umplute cu ouă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
24. Supă pasată de dovleac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Supă de legume cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cu floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Vinete cu ceapă şi ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Supă de salată verde cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de varză cu cârnaţi trandafir (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.