Supă de spanac cu ouă - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Supă de spanac cu ouă

Supă de spanac cu ouă

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g spanac, 200 g rosii, 2 tulpini de telina, o ceapa, un ardei iute (rosu), 2 linguri ulei de masline, 1 l concentrat de pasare sau legume (Knorr + apa), sare, piper, 4 oua, 4 felii de paine (bagheta).

Mod de preparare: Se spala bine frunzele de spanac (fara codite), iar rosiile se curata de pielita si se taie cubulete (dupa ce s-au indepartat semintele prin apasare). Telina, ceapa si ardeiul iute se curata, se taie marunt si se calesc impreuna cu rosiile in uleiul incins, pana ce devin sticloase.
Se adauga spanacul si se lasa putin sa se inmoaie, apoi se toarna zeama de carne si se fierb toate - la foc mic - circa 20 de minute. Se gusta de sare si piper.
Ouale se sparg, unul cate unul, intr-o ceasca, se introduc (prin alunecare) in supa fierbinte si se lasa sa se coaguleze cam 10 minute. Separat, se prajeste painea si se pune cate o felie in fiecare farfurie.
Se toarna supa si se pune cate un ou pe fiecare felie de paine.
3.409 vizualizări
830 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ruladă de piure de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Supă picantă de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Tocăniţă dreasă de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Supă de usturoi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Supă de varză cu smântână şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Salată de ouă cu mărar şi ceapă verde (Salate > Salate cu ouă)
7. Ouă a la Frankfurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Ouă tunisiene cu ardei şi roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Salată de ciuperci cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
10. Salată de spanac (Salate > Salate de legume)
11. Cartofi cu ouă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Supă cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de conopidă cu unt şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Salată cu ouă şi piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Supă de sparanghel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Ouă cu ceapă a la Castranova (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă de cartofi şi fasole verde cu slăninuţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Spanac la cuptor cu pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de chili verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de cicoare creaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă groasă de cartofi cu piept de pui afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă de legume combinate (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Supă de mazăre verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Ouă pe mămăligă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Ouă umplute cu pastă de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Salată cu fructe de mare, paste şi spanac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.