Supă de spanac cu ouă - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Supă de spanac cu ouă

Supă de spanac cu ouă

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g spanac, 200 g rosii, 2 tulpini de telina, o ceapa, un ardei iute (rosu), 2 linguri ulei de masline, 1 l concentrat de pasare sau legume (Knorr + apa), sare, piper, 4 oua, 4 felii de paine (bagheta).

Mod de preparare: Se spala bine frunzele de spanac (fara codite), iar rosiile se curata de pielita si se taie cubulete (dupa ce s-au indepartat semintele prin apasare). Telina, ceapa si ardeiul iute se curata, se taie marunt si se calesc impreuna cu rosiile in uleiul incins, pana ce devin sticloase.
Se adauga spanacul si se lasa putin sa se inmoaie, apoi se toarna zeama de carne si se fierb toate - la foc mic - circa 20 de minute. Se gusta de sare si piper.
Ouale se sparg, unul cate unul, intr-o ceasca, se introduc (prin alunecare) in supa fierbinte si se lasa sa se coaguleze cam 10 minute. Separat, se prajeste painea si se pune cate o felie in fiecare farfurie.
Se toarna supa si se pune cate un ou pe fiecare felie de paine.
3.117 vizualizări
747 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Salată de scrumbie cu ouă (Salate > Salate cu peşte)
3. Supă de fasole verde cu smântână şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Salată de ouă cu ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
5. Ouă cu gulii şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Supă de gulii cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Ouă umplute în coajă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Gazpacho (Supă rece de roşii) (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Ouă tunisiene cu ardei şi roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Tom Kha Gai (Supă de pui cu lapte de cocos) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă de legume cu măsline (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă cremă de roşii şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă cremă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Budincă de macaroane cu spanac şi carne tocată (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Supă cu spanac şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de sepie sau calamar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Ciorbă de spanac cu lapte bătut (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Supă cu floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Salată de cartofi cu măr şi ouă (Salate > Salate de legume)
20. Supă ţărănească cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de ceapă cu şvaiţer (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Salată de ouă şi sardele cu măsline (Salate > Salate cu peşte)
23. Supă orientală cu fructe de mare (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supa mării de gheaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Salată de roşii cu caşcaval şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
26. Salată germană de ouă (Salate > Salate cu ouă)
27. Supă de legume cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă picantă de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă de legume cu busuioc (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Vinete cu ceapă şi ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.