Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Dovlecel parizian |
Dovlecel parizian
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: Un dovlecel, 2 oua, faina, sare, piper, ulei pentru prajit. Mod de preparare: Se curata dovlecelul si se taie felii subtiri, se sareaza, apoi se lasa sa se scurga de apa, se face o coca din oua, faina si putina apa, apoi se pune piper pe feliile de dovlecel, se dau prin faina si coca si apoi se prajesc in ulei. Se poate servi atat cald, cat si rece.
5.514 vizualizări
Versiunea printabilă826 tipăriri 1 trimitere Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Şniţel parizian (II) (Mâncăruri > Fripturi) 2. Zacuscă cu dovlecel (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 3. Şniţel parizian (I) (Mâncăruri > Fripturi) 4. Salată pariziană (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 5. Dovlecel la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 6. Borş de dovlecel şi ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) |