Dovlecel parizian - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Dovlecel parizian

Dovlecel parizian

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Un dovlecel, 2 oua, faina, sare, piper, ulei pentru prajit.

Mod de preparare: Se curata dovlecelul si se taie felii subtiri, se sareaza, apoi se lasa sa se scurga de apa, se face o coca din oua, faina si putina apa, apoi se pune piper pe feliile de dovlecel, se dau prin faina si coca si apoi se prajesc in ulei.
Se poate servi atat cald, cat si rece.
5.514 vizualizări
826 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţel parizian (II) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Zacuscă cu dovlecel (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
3. Şniţel parizian (I) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Salată pariziană (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
5. Dovlecel la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Borş de dovlecel şi ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.