Regineta - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Regineta

Regineta

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 120 g de tagliatelle, 100 g creveti roz, 2 langustine, 5 midii, 5 vongole, ulei de masline, 2 catei de usturoi, 1 pahar de vin alb sec, sare, piper, 50 g aluat pentru blat de pizza.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Intr-un vas se fierb tagliatelle-le si se tin la indemana, intr-un vas Jena. Intr-o tigaie se pune la incins uleiul, se pun scoicile spalate in prealabil si se tin la foc iute agitandu-se din cand in cand, pana cand se desfac. Dupa ce s-au desfacut, sa adauga in tigaie crevetii decorticati si langustinele intregi, se rumenesc foarte putin si apoi se adauga vinul. Se amesteca si se tin pe foc pana cand s-au facut iar la final se adauga usturoiul tocat, sare si piper dupa gust. Fructele de mare cu sosul obtinut se toarna peste tagliatelle iar vasul se acopera cu aluatul de pizza si se baga la cuptor pentru 5-10 min.
Se serveste imediat.
3.348 vizualizări
711 tipăriri
    Înapoi    









   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2022 Pandora Impex SRL.