Prepeliţe înăbuşite - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu vânat » Prepeliţe înăbuşite

Prepeliţe înăbuşite

Ingrediente: 4 prepelite, 4 foi de vita, 4 felii de slanina, sare, o lingura unt, 2-3 rosii, 1 pahar vin, o foaie dafin.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata prepelitele. Se sareaza, se pune ficatul inauntru, se inveleste fiecare prepelita cu o foaie de vita, apoi cu o felie de slanina cat mai subtire, dar destul de mare ca s-o acopere, se leaga cu ata. Se pun intr-o cratita cu o lingura de unt, in care s-a prajit mai intai o ceapa tocata. Se adauga 2 rosii rupte in patru, un pahar de vin, o foaie de dafin; se acopera si se lasa 15 - 20 minute sa fiarba inabusit in sos scazut. Se pun repede pe o farfurie, se strecoara sosul deasupra.
3.047 vizualizări
513 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Prepeliţe fripte (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
2. Frigărui de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
3. Frigărui înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
4. Prepeliţe la tavă (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
5. Cotlete de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
6. Andive înăbuşite (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.