Pollo Parisianno - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Pollo Parisianno

Pollo Parisianno

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g piept de pui, 60 g ciuperci, 150 g cartofi fierti, 150 g smantana, o lingura de amidon, 50 g cascaval ras.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Pieptul de pui se taie cuburi, cartofii se taie cuburi si se fierb in apa cu sare si un pic de ulei, ciupercile se taie felii. Puiul se trage in tigaie cu 2 linguri de ulei, se pun ciupercile si se mai caleste pana cand ciupercile se moaie. Se pun cartofii fierti si se amesteca fara lingura ca sa nu spargi cartofii(doar din tigaie). Smantana se amesteca cu amidonul si se adauga. Se mai tine pe foc cca. 5 minute. Se ia de pe foc si se pune pe o farfurie intinsa mare(de pizza), dupa care se presara cascavalul ras deasupra.
Se serveste imediat fara insotire de garnitura.
1.588 vizualizări
460 tipăriri
    Înapoi    









   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.