Panforte - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Cozonaci şi checuri » Panforte

Panforte

Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: medie

Porţii: 8

Ingrediente: 2/3 ceasca stifturi de migdale, 2/3 ceasca alune taiate, 2/3 ceasca samburi de nuca taiati, 1 1/2 ceasca fructe uscate taiate felii si amestecate, 2/3 ceasca faina, 2 linguri cacao pudra, 1 lingurita scortisoara pisata, 60 g ciocolata amaruie taiata bucatele, 60 g unt, 1/3 ceasca zahar tos foarte fin, 1/4 ceasca miere, zahar pudra.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 180 grade C si se unge cu ulei sau cu unt topit o tava rotunda plata (diametrul: 20 cm). Se tapeteaza fundul si marginile cu hartie pentru copt, care se unge si ea.
Se amesteca bine faina, praful de cacao si scortisoara (toate cernute) si se face la mijloc o gropita in care se toarna ciocolata, untul, zaharul si mierea topite pe foc mic.
Se amesteca bine, se pune aluatul in tava, se netezeste la suprafata si se coace 50 de minute in cuptorul incins (este copt daca atunci cand il apesi cu degetul nu cedeaza). Se lasa putin sa se raceasca in tava, se rastoarna si se pudreaza cu zahar pudra.
2.953 vizualizări
467 tipăriri
    Înapoi    









   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.