Chişcă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Chişcă

Chişcă

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Mat de chisca (intestinul gros de la porc) se gaseste in comert, carne de porc macra 500 g, 1 ceasca orez, 4 ceape mari, sare,piper, ulei 1 cescuta, un pic de verdeata verde sau uscata(marar, patrunjel).
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie ceapa marunt se caleste in ulei. Se adauga orezul si se prajeste si el un pic. Se da deoparte sa se raceasca si se amesteca cu carnea tocata (ca la sarmale) piper, verdeata, sare. Se spala matul de porc si se umple cu umplutura rezultata,dar pe jumatate ca sa aiba unde sa se umfle orezul (altfel plesneste la fiert). Se fierbe si inteapa cu furculita la fiert. Se lasa sa se raceasca in zeama.Se scoate si se prajeste in ulei.Se mananca calda sau rece.
4.278 vizualizări
772 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    









   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.