Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
Bine ai venit, oaspete Cauta | Teme active | Membri | Intrare

Puisori umpluti Optiuni · View
Leila
Postat: Sunday, March 16, 2008 9:44:16 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Necesar :

7 oua fierte
1 pateu mijlociu
2 linguri rama
sare, piper, piper alb ptr. sos.
300 ml smantana
1 lingurita mustar
1 ou crud
ulei ptr. maioneza



[Leila attached the following image(s):]
Picture 332.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, March 16, 2008 9:49:12 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665

Ouale se curata si cu dispozitivul de taiat se taie . Daca nu avem facem taueturi sub forma de V intors pana se desprinde un capacel. Galbenusul de la 5 oua le punem separat intr-un vas la care mai adaugam si 2 linguri de rama si un pateu. Se amesteca bine si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.


[Leila attached the following image(s):]
Picture 333.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, March 16, 2008 9:50:21 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Se umple ouale cu pasta rezultata , deasupra se aseaza capacelele de albus si se pun 2 ochisori la care folosim piper negru iar pentru cioc folosim morcov , ardei rosu.


[Leila attached the following image(s):]
Picture 336.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, March 16, 2008 9:51:38 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Pentru sos avem nevoie de 1 galbenus crud , 2 galbenusuri fierte si 1 lingurita mustar si un pic de sare din care facem o maioneza adaugand treptat ulei. La acesta se adauga 300 ml smantana si se amesteca bine apoi se mai potriveste de sare si un pic de piper alb macinat . Sosul se toarna intr-un vas si asezam puisorii in sos .


[Leila attached the following image(s):]
Picture 337.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, March 16, 2008 9:52:51 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
facem maioneza


[Leila attached the following image(s):]
Picture 338.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, March 16, 2008 9:54:01 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
La acesta se adauga 300 ml smantana si se amesteca bine apoi se mai potriveste de sare si un pic de piper alb macinat .


[Leila attached the following image(s):]
Picture 339.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, March 16, 2008 9:54:39 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Sosul se toarna intr-un vas si asezam puisorii in sos .


[Leila attached the following image(s):]
Picture 340.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, March 16, 2008 9:55:33 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
iata si puisorul pregatit sa il mancam laughing


[Leila attached the following image(s):]
Picture 342.jpg



Bucataresele Vesele
Lory
Postat: Monday, March 17, 2008 10:41:16 AM


Nivel: Membru avansat
Grupuri: Membri

Inscris: 2/8/2008
Postari: 366
Locatia: Romania
sunt superrose rose imi place ornamentulstar

Bucataresele vesele
Veronika
Postat: Monday, March 17, 2008 10:45:48 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
Cred ca de paste ii trag o portie!rose
Utilizatori pe tema
Guest


Sari la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaj in acest forum.

RSS Forumul principal : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.9.1.8 (NET v2.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 0.297 secunde.



Copyright ©2002-2009 Pandora Impex SRL.