Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
Bine ai venit, oaspete Cauta | Teme active | Membri | Intrare

Tort cu maracuja Optiuni · View
Bettyna
Postat: Monday, May 05, 2008 11:13:03 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
Ingrediente:
Pentru blat: 100gr faina, 2 oua, 2linguri ulei, 3 lingurite rase praf de copt, 75gr zahar, 1 zahar vanilat.

Pentru crema: 500gr branza fina de vaci, 250ml frisca, 250ml suc de maracuja, 250ml suc de portocale rosii, 12 foi gelatina alba, 100gr zahar, 1 jeleu rosu, inca o data 250 ml suc de maracuja.

Se amesteca bine toate ingredientele pentru blat si se coace un biscuite la 170°C circa 15 minute, grija sa nu se arda. Se scoate si se lasa la racit. Pentru crema se inmoaie gelatina in apa rece. Branza de vaci se amesteca cu zahar si sucul de portocale rosii si maracuja apoi cu gelatina topita. Se pune deoparte si se bate frisca bine apoi se amesteca cu crema.
Se prepara un jeleu rosu (guss) cu 250 ml suc de maracuja si se amesteca cu crema. Se toarna totul peste blat intr-o forma cu peretii detasabili si se baga la frigider pentru 3 ore. Se orneaza cu ciocolata alba topita si cocos.

si acum pozele:


[Bettyna attached the following image(s):]
PICT1846.jpg

Bettyna
Postat: Monday, May 05, 2008 11:13:39 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
blatul


[Bettyna attached the following image(s):]
PICT1849.jpg

Bettyna
Postat: Monday, May 05, 2008 11:14:18 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
branza amestecata cu sucurile


[Bettyna attached the following image(s):]
PICT1850.jpg

Bettyna
Postat: Monday, May 05, 2008 11:15:03 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
apoi cu frisca


[Bettyna attached the following image(s):]
PICT1850.jpg

Bettyna
Postat: Monday, May 05, 2008 11:15:38 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
si tortul gata


[Bettyna attached the following image(s):]
PICT1854.jpg

Bettyna
Postat: Monday, May 05, 2008 11:16:46 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
mentiuni: data viitoare nu o sa mai amestec jeleul cu crema ci o sa astept sa se intareasca crema si o sa il torn dupa aceea ca sa fie un strat fin de jeleu rosu deasupra. big grin


[Bettyna attached the following image(s):]
PICT1856.jpg

Bettyna
Postat: Monday, May 05, 2008 11:17:30 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
sectiune


[Bettyna attached the following image(s):]
PICT1858.jpg

Utilizatori pe tema
Guest


Sari la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaj in acest forum.

RSS Forumul principal : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.9.1.8 (NET v2.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 0.101 secunde.



Copyright ©2002-2009 Pandora Impex SRL.