Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
Bine ai venit, oaspete Cauta | Teme active | Membri | Intrare

Tort Grasshopper Optiuni · View
Bettyna
Postat: Monday, May 05, 2008 11:04:45 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
Ingrediente:
Pt blat: 100 gr unt, 200 gr faina, 20 gr. cacao, 3 lingurite praf de copt, 125 gr zahar, 1 pachet zahar vanilat, 4 oua, 100 ml lapte.

Pt Umplutura: 2 foi gelatina alba, 300 ml frisca, 30 gr zahar, 150 gr. ciocolata After Eight

Pt ornat: 4 foi gelatina, 125 ml lichior de menta, 30 gr zahar, 300 ml frisca, 50 gr ciocolata After Eight.

Untul se topeste apoi se lasa la racit, faina se amesteca cu cacao si praful de copt apoi se adauga restul ingredientelor si se pune intr-o forma rotunda cu diametrul 26 si se baga la copt la 180�C ca. 25 minute.
Dupa ce s-a copt se scoate afara, se lasa la racit, se ia hartia de copt de pe fund si se taie o data pe la mijloc.

Pentru umplutura gelatina se prepara dupa instructiuni apoi se incalzeste. frisca se bate cu zaharul apoi se adauga si gelatina. tabletele de ciocolata se taie marunt si se amesteca cu frisca. Se pune o jumatate de blat pe un platou, se intinde crema si se pune si a doua parte de blat deasupra.

Pentru ornare gelatina se prepara dupa instructiuni apoi se amesteca cu frisca batuta cu zaharul vanilat si cu cele 30 gr de zahar. Se opreste cateva linguri de frisca alba pentru ornat iar in restul de compozitie se adauga lichiorul de menta . Se unge tot tortul cu frisca verde api se orneaza cu ciocolata After Eight si cu frisca alba pusa deoparte.


[Bettyna attached the following image(s):]
PICT0084.jpg

Bettyna
Postat: Monday, May 05, 2008 11:05:21 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
tot ce ne trebuie pentru crema


[Bettyna attached the following image(s):]
PICT0086.jpg

Bettyna
Postat: Monday, May 05, 2008 11:06:07 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
compozitia pentru blat bine mixata


[Bettyna attached the following image(s):]
PICT0085.jpg

Bettyna
Postat: Monday, May 05, 2008 11:07:12 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
ciocolata taiata bucatele si pregatita pentru crema


[Bettyna attached the following image(s):]
PICT0087.jpg

Bettyna
Postat: Monday, May 05, 2008 11:07:54 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
din pacate blatul meu a suferit o crapatura serioasa laughing


[Bettyna attached the following image(s):]
PICT0088.jpg

Bettyna
Postat: Monday, May 05, 2008 11:09:33 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
si totul terminat, incercasem sa fac altfel ornamentul ca nu mi-a placut dar nu am mai avut ce face happy


[Bettyna attached the following image(s):]
PICT0098.jpg

Utilizatori pe tema
Guest


Sari la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaj in acest forum.

RSS Forumul principal : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.9.1.8 (NET v2.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 0.099 secunde.



Copyright ©2002-2009 Pandora Impex SRL.