Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
Bine ai venit, oaspete Cauta | Teme active | Membri | Intrare

Trandafiri si decoratii din fondant Optiuni · View
Bettyna
Postat: Sunday, May 04, 2008 7:15:03 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
Spre deosebire de trandafirii din caramele acestia sunt mai moi, au concistenta platilinei si nu rezista asa mult timp, adica eu una nu ii tine mai mult de 2-3 saptamani. Fondantul impachetat in folie rezista si un an.

Am facut poze pas cu pas la formarea unui trandafir. Dar, nu a iesit cel mai frumos trandafir al meu pana la urma laughing Nu stiu de ce asa sunt eu, imi place ce fac si cand e gata parca nu imi mai place.


[Bettyna attached the following image(s):]
1-3.jpg

Bettyna
Postat: Sunday, May 04, 2008 7:15:35 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
Ne trebuie putin fondant si foarte putina culoare


[Bettyna attached the following image(s):]
2-3.jpg

Bettyna
Postat: Sunday, May 04, 2008 7:16:13 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
incepem sa modelam fondantul cu culoarea


[Bettyna attached the following image(s):]
3-2.jpg

Bettyna
Postat: Sunday, May 04, 2008 7:16:55 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
facem un con


[Bettyna attached the following image(s):]
4-2.jpg

Bettyna
Postat: Sunday, May 04, 2008 7:17:33 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
apoi adaugam pe rand petalele


[Bettyna attached the following image(s):]
5-2.jpg

Bettyna
Postat: Sunday, May 04, 2008 7:18:27 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
dupa ce am atasat petalele la varf le indoim incetisor catre exterior si trandafirul este gata.


[Bettyna attached the following image(s):]
7-2.jpg

Bettyna
Postat: Sunday, May 04, 2008 7:19:36 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
Mai putem face o steluta sau un X din fondant verde pe care il atasam pe fundul trandafirului.


[Bettyna attached the following image(s):]
stea.jpg

Bettyna
Postat: Sunday, May 04, 2008 7:20:35 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
La boboci se pun doar cateva petale si nu se trag spre varf catre exterior doar foarte foarte putin sau deloc.


[Bettyna attached the following image(s):]
boboc.jpg

Bettyna
Postat: Sunday, May 04, 2008 7:21:30 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
Aici mai cativa trandafiri gata de pus pe tort.


[Bettyna attached the following image(s):]
trandafiri.jpg

nicomaritza
Postat: Sunday, May 04, 2008 7:43:16 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
foarte frumosistar star star
nicomaritza
Postat: Sunday, May 04, 2008 7:43:47 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
tu mai subtiezi petala la varf?
Bettyna
Postat: Sunday, May 04, 2008 7:53:49 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
Da, cu cat e mai subtire cu atat pare trandafirul mai real. La astia nu am avut timp sa ii bibilesc atata. Eu de obicei modelez petalele intre degete, doar la caramele le fac intre folii. happy
nicomaritza
Postat: Sunday, May 04, 2008 7:55:32 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
si cu le subtiezi ?
Bettyna
Postat: Sunday, May 04, 2008 7:57:38 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
Pai nu iti spusei acuma laughing la fondant le subtiez cu degetele, la caramele ori cu sucitorul ori cu o lingura.
nicomaritza
Postat: Sunday, May 04, 2008 7:59:35 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
pai spusesi numai la fondant, uitasesi sa spui si de carameletongue
nicomaritza
Postat: Sunday, May 04, 2008 8:00:25 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
si apoi tine minte un lucru: eu ma uit mai mult la poze decat la ce scrierolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor
Bettyna
Postat: Sunday, May 04, 2008 8:09:03 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
atunci e bine ca mie imi place sa fac poze winking
nicomaritza
Postat: Sunday, May 04, 2008 8:13:23 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
daca puneai poza cand le subtiai nu te mai intrebamwinking
Utilizatori pe tema
Guest


Sari la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaj in acest forum.

RSS Forumul principal : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.9.1.8 (NET v2.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 0.302 secunde.



Copyright ©2002-2009 Pandora Impex SRL.