Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
Bine ai venit, oaspete Cauta | Teme active | Membri | Intrare

Panna Cotta Optiuni · View
Bettyna
Postat: Friday, May 02, 2008 11:30:27 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
Reteta de la Adriana de pe culinar.ro
- jumatate de litru de smintina (cea proaspata pentru frisca)
- jumatate de litru de lapte
- 200 de grame de zahar pudra
- 32 de grame de gelatina in folii
- un paharel de rom si un alt paharel de alt lichior dulce dupa placul inimii, daca o maninca si copii fara
Laptele se pune intr-o craticioara si se incalzeste fara sa fiarba.
Gelatina se pune in apa rece si cind s-a umflat se scurge si se pune la topit in laptele caldut. Daca laptele e prea rece si gelatina nu se dizolva se mai pune putin pe aragaz la foc mic pina cind se topeste.
In alta craticioara se pune smintina cu zaharul praf la foc mic si se amesteca pina ce se topeste zahrul, si aici atentie mare pentru ca nu trebuie sa fiarba. Daca nu aveti zahar pudra merge si cel normal, probabil se va dizolva mai greu. La sfirsit cind zaharul s-a topit adaugati lichiorul.
Amestecati continutul celor 2 craticioare si varsati compozitia obtinuta in forma, puneti citeva ore (cel mai sigur e de la o zi la alta) in frigider.
E foarte simplu de facut, singura problema poate aparea cu cantitatea de gelatina, deci daca e mai putina poate ca budinca sa iasa cam moale.


[Bettyna attached the following image(s):]
PICT1264.jpg

Bettyna
Postat: Friday, May 02, 2008 11:32:23 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
Eu nu fac panna cotta numai numai cu sos caramel, e delicios. Si in poza de mai sus toate semtintele de vanilie s-au lasat pe fundul ei sad
aaa, am uitat sa spun ca pun si seminte de vanilie din baton.
si inca una sub forma de floricica.


[Bettyna attached the following image(s):]
PICT1384.jpg

Leila
Postat: Friday, May 02, 2008 11:46:00 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
cred ca e gustoasa rose rose

felicitari Bettyna rose

Bucataresele Vesele
Bettyna
Postat: Friday, May 02, 2008 11:47:15 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
Multumesc kiss
Veronika
Postat: Friday, May 02, 2008 11:54:13 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
sa ne pui si etape de cum ai facut daca poti sa vada si ochii nostrii cum se face?

foarte bine arata!rose
Bettyna
Postat: Saturday, May 03, 2008 12:08:45 AM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
O sa o fac saptamana viitoare si atunci te voi ruga sa muti topicul la poze in imagini ca o sa pun pozele pe etape. happy
Veronika
Postat: Saturday, May 03, 2008 8:01:35 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
Asteptamrose
nicomaritza
Postat: Saturday, May 03, 2008 8:40:21 AM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Panna cotta e foarte buna si se face foarte usor.
nicomaritza
Postat: Saturday, May 03, 2008 8:40:54 AM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
O alta inventie a macaronarilor.hee hee
nicomaritza
Postat: Saturday, May 03, 2008 9:05:00 AM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
singura diferenta dintre reteta ta si a mea este cantitatea de lapte care este 1/2 din cantitatea de frisca.
Veronika
Postat: Saturday, May 03, 2008 9:20:22 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
Poate sunt mai eu mai nestiutoare si de aceea nu stiu sa fac si trebuie sa vad cu ochiihappy
devilfear
Postat: Saturday, May 03, 2008 7:10:29 PM

Nivel: Membru junior
Grupuri: Membri

Inscris: 5/3/2008
Postari: 3
Locatia: sibiu
Arata delicios happy

hatline - design it!
Bettyna
Postat: Saturday, May 03, 2008 7:12:26 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
Mersi, incearc-o si tu, nu e deloc greu de facut.
nicomaritza
Postat: Saturday, May 03, 2008 8:16:15 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
dar mai usor e de mancatlaughing laughing laughing
Bettyna
Postat: Saturday, May 03, 2008 8:38:27 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
laughing Singurul lucru care ma seaca e ca eu atunci as manca-o cand ma apuc de facut, atata ma seaca timpul ala care trebuie sa stea la frigi pana se intareste. laughing
nicomaritza
Postat: Saturday, May 03, 2008 9:40:02 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
pai pune-o si tu la frigider si pleaca de acasa pana se facerolling on the floor
Utilizatori pe tema
Guest


Sari la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaj in acest forum.

RSS Forumul principal : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.9.1.8 (NET v2.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 0.201 secunde.



Copyright ©2002-2009 Pandora Impex SRL.