Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
Bine ai venit, oaspete Cauta | Teme active | Membri | Intrare

Macaroane cu branza Optiuni · View
Bettyna
Postat: Friday, May 02, 2008 8:43:34 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
Eu am pus ingredientele dupa ochi dar se pot modifica dupa gustul fiecaruia, de exemplu mai multa sunca, sau branza etc, totusi o sa spun gramajul cu aproximatie.

200gr sunca afumata, 300gr telemea, 4 oua (din greseala nu am pozat numai doua), macaroane, se serveste cu smantana.


[Bettyna attached the following image(s):]
6.jpg

Bettyna
Postat: Friday, May 02, 2008 8:44:30 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
Punem macaroanele la fiert, amestecam ouale cu telemeaua apasand cu furculita


[Bettyna attached the following image(s):]
7.jpg

Bettyna
Postat: Friday, May 02, 2008 8:46:29 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
Punem sunca la prajit


[Bettyna attached the following image(s):]
8.jpg

Bettyna
Postat: Friday, May 02, 2008 8:47:07 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
cand macaroanele sunt fierte, aruncam apa lasand doar putina pe fund, adaugam sunca si branza cu oua dupa care amestecam puternic pe foc pana se leaga.


[Bettyna attached the following image(s):]
9.jpg

Bettyna
Postat: Friday, May 02, 2008 8:47:37 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
Pofta Mare!


[Bettyna attached the following image(s):]
10.jpg

nicomaritza
Postat: Friday, May 02, 2008 9:20:48 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Multumim. Sunt tare bune mai ales ca sunt cu schmand.rose
Bettyna
Postat: Friday, May 02, 2008 9:27:45 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
big grin Mersi, mai bune ar fi fost cu smantana de la bunica dar daca nu se poate folosesc si schmand laughing
nicomaritza
Postat: Friday, May 02, 2008 9:35:06 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Bettyna wrote:
big grin Mersi, mai bune ar fi fost cu smantana de la bunica dar daca nu se poate folosesc si schmand laughing

Lasa ca si schmand-ul e foarte bun.winking
Leila
Postat: Friday, May 02, 2008 11:47:25 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
cu ce seamana acest schamnd la gust ?


Bucataresele Vesele
Bettyna
Postat: Saturday, May 03, 2008 12:10:49 AM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
schmandul e smantana. happy
nicomaritza
Postat: Saturday, May 03, 2008 8:38:21 AM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Leila wrote:
cu ce seamana acest schamnd la gust ?

Schmand-ul este o smantana foarte grasa 24% grasime si foarte groasa( daca intorci paharul cu fundul in sus nu cade).
Angela
Postat: Tuesday, May 13, 2008 11:29:22 PM


Nivel: Membru junior
Grupuri: Membri

Inscris: 5/10/2008
Postari: 30
Locatia: Romania
Asta am facut eu azi de cina dar poze dupa cum stiti nu am. Au iesit exact asa cum imi imaginam, foarte bune.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!
Utilizatori pe tema
Guest


Sari la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaj in acest forum.

RSS Forumul principal : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.9.1.8 (NET v2.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 0.074 secunde.



Copyright ©2002-2009 Pandora Impex SRL.