Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
Bine ai venit, oaspete Cauta | Teme active | Membri | Intrare

Lapte de pasare Optiuni · View
Bettyna
Postat: Wednesday, April 30, 2008 10:15:10 AM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
Se separa 7 oua. 1 litru de lapte se pune pe foc cu putina vanilie. Albusurile se bat spuma cu 100gr zahar apoi se formeaza galuste care se oparesc in laptele fierbinte apoi se scot afara si se pun pe o farfurie. Galbenusurile se freaca cu 1 lingurita faina si 100gr zahar apoi se toarna peste lapte. Se amesteca pana se ingroasa putin apoi se pune imtr-un bol si peste se pun galustele din albusuri. Se pune putin sos peste albusuri si se serveste rece.


[Bettyna attached the following image(s):]
PICT1861.jpg

Veronika
Postat: Wednesday, April 30, 2008 10:17:00 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
aoleu, cred ca mor de pofta!si eu vreaucrying

Foarte bine arata!rose
nicomaritza
Postat: Wednesday, April 30, 2008 10:17:39 AM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Pai serveste-te cu o portie virtuala rolling on the floor
Veronika
Postat: Wednesday, April 30, 2008 10:34:17 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
Am facut si eu candva dar nu am pus reteta.Iac o portie mica facut pentru Stefan!


[Veronika attached the following image(s):]
IMG_5335.jpg

Lory
Postat: Wednesday, April 30, 2008 2:36:19 PM


Nivel: Membru avansat
Grupuri: Membri

Inscris: 2/8/2008
Postari: 366
Locatia: Romania
Foarte bine aratarose am sa-l incerc si eu cu siguranta happyfiindca nu l-am facut niciodata

Bucataresele vesele
nicomaritza
Postat: Wednesday, April 30, 2008 7:16:33 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Lory eu dupa ce l-am facut prima data, l-am mai facut 2 zile la rand. este foaaaaaaaaaaaarte gustos.
nicomaritza
Postat: Wednesday, April 30, 2008 7:17:50 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Am postat si eu pe undeva reteta.spre deosebire de Bettyna eu nu oparesc galustile din albus, astfel raman mai pufoase.
Lory
Postat: Wednesday, April 30, 2008 7:31:21 PM


Nivel: Membru avansat
Grupuri: Membri

Inscris: 2/8/2008
Postari: 366
Locatia: Romania
Multumesc Mariakiss

Bucataresele vesele
nicomaritza
Postat: Wednesday, April 30, 2008 7:33:53 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
reteta se gaseste AICI
Utilizatori pe tema
Guest


Sari la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaj in acest forum.

RSS Forumul principal : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.9.1.8 (NET v2.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 0.071 secunde.



Copyright ©2002-2009 Pandora Impex SRL.