Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
Bine ai venit, oaspete Cauta | Teme active | Membri | Intrare

Friptura Tiganeasca Optiuni · View
Leila
Postat: Tuesday, April 29, 2008 2:39:36 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
De multe ingrediente nu avem nevoie si totusi ,din putin iese ceva demential....
Ia sa vedem cam ce ne-ar trebui , sa zicem pentru 4 persoane sanatoase ,12 felii de carne(ceafa, pulpa de porc ,cotlet),piper macinat,sare, boia dulce, faina cam 1 lingura ,ulei pentru prajit sa zicem cam 150 ml. Pana aici nimic nou veti zice .Secretul fripturii consta in marinata pe care o pregatim, din nimic altceva decat din 4-5 catei de usturoi pisati si pusi in 300 ml lapte dulce.
Pana aici a fost usor ,acum trecem la indicatiile pretioase .Feliile de carne sa nu fie nici prea groase ,dar nici prea subtiri ,se sareaza din abundenta si se aseaza in marinata de lapte cu usturoi unde se lasa pana a doua zi la rece. Daca carnea nu este acoperita in intregime de lapte ,nu va zgarciti, mai adaugati pana carnea nu se mai vede.
Iata a sosit si ziua urmatoare, scoatem feliutele de carne din marinata ,le stergem cu un servet cat sa se absoarbe in mare umezeala, o presaram cu un pic de piper, apoi ii dam un pic de culoare cu olecuta boia si apoi o pudram cu un pic de faina pe ambele parti.Uleiul il punem la incins si asezam feliile de carne dichisite la prajit sub capac la foc domol .
Servim carnita cu orez (rizibizi) si cu salata .
Pofta Buna !


[Leila attached the following image(s):]
Picture 001.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Tuesday, April 29, 2008 2:43:13 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
pregatim laptele cu usturoiul pisat in care vom pune carnea la rece , de preferat ar fi de la o zi la alta , dar daca nu aveti rabdare macar pentru 2-3 ore lasati carnea in aceasta marinata


[Leila attached the following image(s):]
Picture 003.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Tuesday, April 29, 2008 2:45:34 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
asezam feliile de carne in marinata si acoperim vasul , apoi il dam la rece


[Leila attached the following image(s):]
Picture 005.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Tuesday, April 29, 2008 2:47:09 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Iata a sosit si ziua urmatoare, scoatem feliutele de carne din marinata ,le stergem cu un servet cat sa se absoarbe in mare umezeala, o presaram cu un pic de piper, apoi ii dam un pic de culoare cu olecuta boia si apoi o pudram cu un pic de faina pe ambele parti.


[Leila attached the following image(s):]
Picture 002.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Tuesday, April 29, 2008 2:50:15 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Uleiul il punem la incins si asezam feliile de carne dichisite la prajit sub capac la foc domol .


[Leila attached the following image(s):]
Picture 003.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Tuesday, April 29, 2008 2:51:15 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
acoperim tigaia si dam focul la mic


[Leila attached the following image(s):]
Picture 004.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Tuesday, April 29, 2008 2:52:33 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Iata si produsul final batting eyelashes

Daca aveti posibilitatea va recomand sa prajiti carnea pe gratar batting eyelashes


[Leila attached the following image(s):]
Picture 005.jpg



Bucataresele Vesele
nicomaritza
Postat: Tuesday, April 29, 2008 2:55:59 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
eu am facut friptura ta tiganeasca frigarui. a iesit nemaipomenitastar star star star star
Leila
Postat: Tuesday, April 29, 2008 3:21:28 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Ma bucur ca ti-a placut not worthy rose kiss

Bucataresele Vesele
nicomaritza
Postat: Tuesday, April 29, 2008 7:36:38 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
si eu ma bucur ca ne-ai dat retetarose kiss
Utilizatori pe tema
Guest


Sari la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaj in acest forum.

RSS Forumul principal : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.9.1.8 (NET v2.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 0.130 secunde.



Copyright ©2002-2009 Pandora Impex SRL.