Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
Bine ai venit, oaspete Cauta | Teme active | Membri | Intrare

Negresa a la Leila Optiuni · View
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 10:55:13 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Pentru blat:
250 gr zahar
2 oua
100 gr Rama ( unt)
3 linguri miere albine
380 gr faina
1 plic praf de copt
100 ml lapte

Pentru glazura :
300 gr zahar
250 gr rama
4 linguri cacao
15 linguri lapte

Pentru ornat : nuca de cocos, sau nuci macinate

Preparare Blat:
Cele 250 gr zahar se amesteca cu 2 oua,100 gr rama,3 linguri miere de albine topita si 100 ml lapte.La aceasta compozitie adaugam 380 gr faina si 1 plic praf de copt.Tapetam o tava cu hartie de copt turnam compozitia in ea si o dam la cuptorul preincalzit. Se tine la cuptor initial la foc mare aproximativ 5 minute apoi focul se reduce la minim. Se face proba cu scobitoarea si daca pe ea nu ramane aluat atunci blatul este copt. Se scoate de la cuptor si se lasa la racit.Se va taia blatul in patrate de ce marime doriti.

Preparam glazura :
Intr-un vas punem 300 gr zahar,4 linguri cacao,15 linguri lapte si punem totul la foc pana se topeste ,apoi adaugam 250 gr rama si tinem la fiert pana se topeste si se formeaza un fel de sirop. Trebuie tinut la foc mic sa nu se intareasca atata timp cat avem de tavalit prin el bucatile de blat.

Bucatile de blat le dam prin glazura fierbinte apoi le tavalim prin nuca de cocos sau nuca macinata ( daca le dati prin nuca macinata , va recomand sa prajiti inainte nucile).


[Leila attached the following image(s):]
Picture 537.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 10:58:26 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Preparare Blat:
Cele 250 gr zahar se amesteca cu 2 oua,100 gr rama,3 linguri miere de albine topita si 100 ml lapte.La aceasta compozitie adaugam 380 gr faina si 1 plic praf de copt.


[Leila attached the following image(s):]
Picture 540.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 10:59:50 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Tapetam o tava cu hartie de copt turnam compozitia in ea si o dam la cuptorul preincalzit.


[Leila attached the following image(s):]
Picture 541.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 11:00:28 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Se tine la cuptor initial la foc mare aproximativ 5 minute apoi focul se reduce la minim. Se face proba cu scobitoarea si daca pe ea nu ramane aluat atunci blatul este copt. Se scoate de la cuptor si se lasa la racit.


[Leila attached the following image(s):]
Picture 542.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 11:01:43 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Se va taia blatul in patrate .


[Leila attached the following image(s):]
Picture 543.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 11:02:41 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Preparam glazura :
Intr-un vas punem 300 gr zahar,4 linguri cacao,15 linguri lapte si punem totul la foc pana se topeste ,apoi adaugam 250 gr rama si tinem la fiert pana se topeste si se formeaza un fel de sirop. Trebuie tinut la foc mic sa nu se intareasca atata timp cat avem de tavalit prin el bucatile de blat.

Bucatile de blat le dam prin glazura fierbinte apoi le tavalim prin nuca de cocos sau nuca macinata ( daca le dati prin nuca macinata , va recomand sa prajiti inainte nucile).



[Leila attached the following image(s):]
Picture 567.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 11:03:44 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
se formeaza un sirop


[Leila attached the following image(s):]
Picture 568.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 11:04:34 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Bucatile de blat le dam prin glazura fierbinte apoi le tavalim prin nuca de cocos sau nuca macinata ( daca le dati prin nuca macinata , va recomand sa prajiti inainte nucile).



[Leila attached the following image(s):]
Picture 569.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 11:05:55 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
urmeaza tavalitul prin nuca de cocos sau ,..., nuca macinata si prajita


[Leila attached the following image(s):]
Picture 571.jpg



Bucataresele Vesele
nicomaritza
Postat: Monday, April 28, 2008 12:24:27 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Leila cu ce ti-am gresit noi de ne iei asa de dimineata cu bunataturi?surprise surprise surprise
nicomaritza
Postat: Monday, April 28, 2008 12:25:04 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Chiar nu ai mila de noi?feeling beat up
Utilizatori pe tema
Guest


Sari la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaj in acest forum.

RSS Forumul principal : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.9.1.8 (NET v2.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 0.127 secunde.



Copyright ©2002-2009 Pandora Impex SRL.