Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
Bine ai venit, oaspete Cauta | Teme active | Membri | Intrare

Tort Vibrator Optiuni · View
Leila
Postat: Sunday, April 27, 2008 10:24:10 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665


Ingrediente : Stratul 1

3 oua
1 plic zahar vanilat
6 linguri zahar praf
2 linguri cu varf de cacao
150 ml apa
1 plic gelatina fina

Stratul 2:

500 ml smantana
6 linguri zahar praf
1 plic gelatina fina
150 ml apa

Stratul 3:

2 plicuri gelatina fructe ( eu am folosit de la Dr Oetker Tort gelle)
500 ml apa (aceasta cantitate e trecuta pe plic)
4 linguri zahar tos


Preparare :

Stratul 1 : Cele 3 oua impreuna cu 6 linguri zahar praf si 1 plic zahar vanilat cu ajutorul mixerului il mixam timp de 1 minut la viteza mare.Adaugam 2 linguri de cacao si continuam sa mixam inca cateva secunde pana cacaua se incorporeaza bine si nu raman cocoloase. In 150 ml apa punem 1 plic de gelatina si il incalzim pana acesta se dizolva . Gelatina astfel preparata se toarna la amestecul de mai sus se mixeaza pret de cateva secunde si se toarna intr-o forma de tort(forma mea are diametrul de 23 cm) captusita cu folie (am folosit cea de aluminiu caci alta nu aveam la indemana) si se lasa la rece la inchegat(trebuie sa lasati la rece pana nu se prinde de deget compozitia,devine ca o gelatina). Cand este inchegat bine ne apucam de stratul 2.

Stratul 2: 500 ml smantana se amesteca cu 6 linguri zahar praf si adaugam celalt plic de gelatina preparata ca la stratul 1. Acest strat se toarna peste cel cu cacao si il dam din nou la rece pana se incheaga si acesta.

Stratul 3:Intr-un vas punem 4 linguri zahar la care adaugam cele 2 plicuri de gelatina si adaugam treptat apa . Se pune la foc si se fierbe 1 minut de cand da in clocot. Se lasa un pic la racit si se toarna peste stratul 2(daca il puneti fierbinte peste stratul cu smantana acesta se va topi ,deci atentie!!!!).Se da la rece pentru cateva ore ,apoi se poate servi daca doriti si cu frisca sau doar simplu.

Parerea mea : La urmatoarea tura pe care o voi face in stratul de smantana voi adauga si cateva fructe.
Orice idee de a inbunatati aceasta reteta e bine venita .


[Leila attached the following image(s):]
Picture 001.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, April 27, 2008 10:59:35 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Stratul 1 : Cele 3 oua impreuna cu 6 linguri zahar praf si 1 plic zahar vanilat cu ajutorul mixerului il mixam timp de 1 minut la viteza mare.Adaugam 2 linguri de cacao si continuam sa mixam inca cateva secunde pana cacaua se incorporeaza bine si nu raman cocoloase.


[Leila attached the following image(s):]
Picture 004.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, April 27, 2008 11:01:29 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
In 150 ml apa punem 1 plic de gelatina si il incalzim pana acesta se dizolva . Gelatina astfel preparata se toarna la amestecul de mai sus se mixeaza pret de cateva secunde si se toarna intr-o forma de tort(forma mea are diametrul de 23 cm) captusita cu folie (am folosit cea de aluminiu caci alta nu aveam la indemana) si se lasa la rece la inchegat(trebuie sa lasati la rece pana nu se prinde de deget compozitia,devine ca o gelatina). Cand este inchegat bine ne apucam de stratul 2.


[Leila attached the following image(s):]
Picture 005.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, April 27, 2008 11:02:15 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
primul strat asezat in forma


[Leila attached the following image(s):]
Picture 006.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, April 27, 2008 11:04:54 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Stratul 2: 500 ml smantana se amesteca cu 6 linguri zahar praf si adaugam celalt plic de gelatina preparata ca la stratul 1.


[Leila attached the following image(s):]
Picture 007.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, April 27, 2008 11:07:47 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Acest strat se toarna peste cel cu cacao si il dam din nou la rece pana se incheaga si acesta.


[Leila attached the following image(s):]
Picture 008.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, April 27, 2008 11:09:04 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
turnam peste stratul 1 inchegat ,stratul de smantana si se lasa la rece pana se incheaga si acesta


[Leila attached the following image(s):]
Picture 009.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, April 27, 2008 11:13:03 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Stratul 3:Intr-un vas punem 4 linguri zahar la care adaugam cele 2 plicuri de gelatina si adaugam treptat apa . Se pune la foc si se fierbe 1 minut de cand da in clocot. Se lasa un pic la racit si se toarna peste stratul 2(daca il puneti fierbinte peste stratul cu smantana acesta se va topi ,deci atentie!!!!).Se da la rece pentru cateva ore ,apoi se poate servi daca doriti si cu frisca sau doar simplu.


[Leila attached the following image(s):]
Picture 010.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, April 27, 2008 11:16:10 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Iata si Tortul Vibrator big grin in toata splendoarea lui batting eyelashes


[Leila attached the following image(s):]
Picture 015.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, April 27, 2008 11:16:58 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
inca un chip batting eyelashes


[Leila attached the following image(s):]
Picture 016.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, April 27, 2008 11:17:56 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
iata si o felie din tortulet rose


[Leila attached the following image(s):]
Picture 018.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, April 27, 2008 11:19:51 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
si ultima poza cu tortul care stie sa vibreze winking cu dedicatie pentru

Samsi, Lore, Veronika si nu in ultimul rand Nicomaritza hee hee


[Leila attached the following image(s):]
Picture 019.jpg



Bucataresele Vesele
nicomaritza
Postat: Sunday, April 27, 2008 11:20:14 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
foarte frumos si usor de facutgood luck
Veronika
Postat: Monday, April 28, 2008 12:00:01 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
Foarte fain,sexy...e de efect si in acelasi timp si foarte gustos!rose
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 12:18:19 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Vero frustrated ai uitat sa specifici ce frumos vibreaza daca scuturi farfuria rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor

Mersi Vero , mersi Nico rose rose

Bucataresele Vesele
Veronika
Postat: Monday, April 28, 2008 10:05:00 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
Leila, asa zici ca vibreaza. Si daca da si orgasm atunci ma mut la tine!rolling on the floor
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 10:11:14 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Vero te astept , la ce ora ajungi ???????????laughing

Bucataresele Vesele
nicomaritza
Postat: Monday, April 28, 2008 12:22:48 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor
Utilizatori pe tema
Guest


Sari la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaj in acest forum.

RSS Forumul principal : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.9.1.8 (NET v2.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 0.131 secunde.



Copyright ©2002-2009 Pandora Impex SRL.