Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
Bine ai venit, oaspete Cauta | Teme active | Membri | Intrare

Negresă Optiuni · View
Veronika
Postat: Monday, March 31, 2008 1:23:53 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
Ingrediente:
- 1 ou
- 1 cana zahar
- jumatate cana ulei
- 1 cana lapte (caldut)
- 2 cani faina
- 1 lingura bicarbonat rasa
- 3 linguri cu gem ( nu dulceata)
- 3 linguri cacao
Cum procedam:
- se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele, gemul. Se amesteca bine, apoi se adauga bicarbonatul praf,(nu trebuie stins cu nimic), faina si cacaoa.
- compozitia se pune in tava unsa cu unt sau ulei, si tapetata cu faina.
-se coace in cuptor la 175 de grade cam 35 de minute
-se incearca cu scobitoarea
-Am folosit o crema la rece Ole de vanilie care se prepara conform instructiunilor de pe plic.
-Deasupra am pus ciocolata ornament
Veronika
Postat: Monday, March 31, 2008 2:02:00 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
se freaca oul cu zaharul


[Veronika attached the following image(s):]
IMG_3540-1.jpg

Veronika
Postat: Monday, March 31, 2008 2:04:34 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
Se adauga uleiul, laptele, gemul. Se amesteca bine, apoi se adauga bicarbonatul praf, (nu trebuie stins cu nimic), faina si cacaoa.


[Veronika attached the following image(s):]
IMG_3543-1.jpg

Veronika
Postat: Monday, March 31, 2008 2:17:15 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
-compozitia se pune in tava unsa cu unt sau ulei, si tapetata cu faina.
-se coace in cuptor la 175 de grade cam 35 de minute
-se incearca cu scobitoarea


[Veronika attached the following image(s):]
IMG_3544-1.jpg

Veronika
Postat: Monday, March 31, 2008 2:20:35 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
-am folosit creme ole de vanilie care se prepara conform instructiunilor de pe plic


[Veronika attached the following image(s):]
IMG_3548-1.jpg

Veronika
Postat: Monday, March 31, 2008 2:21:49 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
Am nivelat frumos crema si deaspura am pus ciocolata de decor. Am dat cateva re la rece si abia atunci am taiat patrate.


[Veronika attached the following image(s):]
IMG_3554-1.jpg

Bettyna
Postat: Sunday, May 04, 2008 6:55:47 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
Si negresa mea e la fel doar ca eu mai pun prin ea cateodata nuci sau alune, lichioruri, sau te miri ce arome, de fiecare data e altfel laughing

Aici i-am pus o glazura de capuccino deasupra si niste bombonele.


[Bettyna attached the following image(s):]
PICT1643.jpg

Utilizatori pe tema
Guest


Sari la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaj in acest forum.

RSS Forumul principal : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.9.1.8 (NET v2.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 0.086 secunde.



Copyright ©2002-2009 Pandora Impex SRL.