Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
Bine ai venit, oaspete Cauta | Teme active | Membri | Intrare

Tocanita poloneza Optiuni · View
Veronika
Postat: Sunday, March 30, 2008 3:35:59 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
Avem nevoie de:

-8 cartofi
- 3 morcovi
- 3 fire de carnat afumat
-o ceapa
-1 l apa
- 2 linguri de unt sau ulei
- 200g smantana
- o cutie (200g) de branza topita cu verdeata
- 1 fir de praz
- patrunjel tocat pt garnisit
- sare, piper

Cum procedam:

-curatam cartofii,ii taiem patratele si morcovii colacei si ii punem la fiert separat cu sare
-taiem carnatii si ii inabusim cu ceapa, apoi completam cu apa. Cand fierbe punem faina in ploaie, sa iasa un sos apoi adaugam smantana.
-cand s-au fiert legumele le amestecam cu acest sos,adaugam branza, si lasam pe foc sa se lege si sa se topeasca branza, apoi taiem prazul si punem condimente dupa gust+ patrunjel tocat marunt.
Veronika
Postat: Sunday, March 30, 2008 3:38:59 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
curatam cartofii,ii taiem patratele si morcovii colacei si ii punem la fiert separat cu sare


[Veronika attached the following image(s):]
IMG_2934.jpg

Veronika
Postat: Sunday, March 30, 2008 3:42:04 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
-taiem carnatii si ii inabusim cu ceapa, apoi completam cu apa


[Veronika attached the following image(s):]
IMG_2925.jpg

Veronika
Postat: Sunday, March 30, 2008 3:43:30 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
Cand fierbe punem faina in ploaie, sa iasa un sos apoi adaugam smantana.


[Veronika attached the following image(s):]
IMG_2931.jpg

Veronika
Postat: Sunday, March 30, 2008 3:44:31 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
cand s-au fiert legumele le amestecam cu acest sos,adaugam branza, si lasam pe foc sa se lege si sa se topeasca branza, apoi taiem prazul si punem condimente dupa gust+ patrunjel tocat marunt.


[Veronika attached the following image(s):]
IMG_2940.jpg

Veronika
Postat: Sunday, March 30, 2008 3:46:00 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
gata


[Veronika attached the following image(s):]
IMG_2942.jpg

Utilizatori pe tema
Guest


Sari la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaj in acest forum.

RSS Forumul principal : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.9.1.8 (NET v2.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 0.078 secunde.



Copyright ©2002-2009 Pandora Impex SRL.