Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
Bine ai venit, oaspete Cauta | Teme active | Membri | Intrare

Cartofi cu smantana si maioneza Optiuni · View
nicomaritza
Postat: Sunday, March 30, 2008 11:12:54 AM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Avem nevoie de:
-6 cartofi potriviti
-150-200 g maioneza
-100 g smantana groasa
-1-2 catei de usturoi pisati
-zeama de lamaie
-sare
-marar verde tocat
nicomaritza
Postat: Sunday, March 30, 2008 11:22:47 AM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
1. Fierbeti cartofii in coaja, in apa cu sare, la foc mic sa nu crape.
2. Scoateti cartofii din apa si ii lasati sa se raceasca.
3. Amestecati maioneza cu smantana,usturoiul pisat(gustul de usturoi trebuie doar sa se simta discret), zeama de lamaie(depinde cat de acru doriti ssa fie preparatul) si putin marar verde tocat.
4. Cartofii raciti ii curatati de coaja si ii taiati rondele sau cuburi potrivit de groase si mari.
5. Puneti sosul din maioneza si smantana peste ei si amestecati incet sa nu zdrobiti cartofii, puteti amesteca si cu mana.
6. Dati la rece si apoi serviti.

Data viitoare revin cu poze. Promit.
nicomaritza
Postat: Monday, March 31, 2008 9:15:17 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
punem cartofii, in coaja, la fiert in apa cu sare


[nicomaritza attached the following image(s):]
P03-31-08_11.03.jpg

nicomaritza
Postat: Monday, March 31, 2008 9:18:37 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
dupa ce au fiert ii scoatem si ii punem la scurs


[nicomaritza attached the following image(s):]
P03-31-08_11.05.jpg

nicomaritza
Postat: Monday, March 31, 2008 9:29:26 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
pana se racesc cartofii pregatim sosul din maioneza, smantana, usturoi, marar verde tocat,zeama de lamaie sau otet si sare


[nicomaritza attached the following image(s):]
P03-31-08_11.48.jpg

nicomaritza
Postat: Monday, March 31, 2008 9:31:07 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
cand cartofii sunt aproape calduti, ii curatam de coaja si ii taiem(cum dorim)


[nicomaritza attached the following image(s):]
P03-31-08_11.28.jpg
P03-31-08_11.53.jpg

nicomaritza
Postat: Monday, March 31, 2008 9:32:47 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
cartofii taiati, care sunt calduti se amesteca bine cu sosul preparat anterior si se dau la rece


[nicomaritza attached the following image(s):]
P03-31-08_12.00.jpg

Veronika
Postat: Monday, March 31, 2008 10:10:59 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
Foarte buni!rose
Utilizatori pe tema
Guest


Sari la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaj in acest forum.

RSS Forumul principal : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.9.1.8 (NET v2.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 0.079 secunde.



Copyright ©2002-2009 Pandora Impex SRL.