Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
Bine ai venit, oaspete Cauta | Teme active | Membri | Intrare

Tocăniţă de viţel în sos de vin şi cartofi Optiuni · View
Veronika
Postat: Wednesday, March 19, 2008 2:26:23 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
Ingrediente:
- 1,5 kg muschi de vitel
- 1 ceapa
- 1,5 kg cartofi taiati cubulete
- sare, piper
- 400 ml vin rosu
- ardei pasta la borcan
- patrunjel verde

Cum procedam:
-curatam catofii si ii taiem patrtele
-spalam carnea
-calim ceapa,adaugam 2 linguri de pasta de ardei pus la borcan de casa
-adaugam carnea taiata cubulete
-adaugam vinul
-punem capac si lasam sa se patrunda carnea
-daca mai trebuie mai completam cu apa
-punem condimentele
-dupa 30 minute punem si cartofii cubulete peste carne
-lasam sa se fiarba sub capa inca 30 minute
-daca mai trebuie mai punem apa
-la sfarsit punem patrunjelul tocat marunt

Se serveste cu salata de varza:

-taiem varza cat vrem de mare
-adaugam ulei de masline
-adaugam sarea si piperul
-punem 4 linguri de smantana grasa
-otet dupa gust
-2 linguri de zahar
-amestecam totul bine
Veronika
Postat: Wednesday, March 19, 2008 2:30:52 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
calim ceapa cu ardeiul tocat (pus la borcan pentru iarna)


[Veronika attached the following image(s):]
IMG_4679.jpg

Veronika
Postat: Wednesday, March 19, 2008 2:32:53 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
-adaugam carnea taiata cubulete
-adaugam vinul
-punem capac si lasam sa se patrunda carnea


[Veronika attached the following image(s):]
IMG_4682.jpg

Veronika
Postat: Wednesday, March 19, 2008 2:35:36 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
-punem capac si lasam sa se patrunda carnea
-daca mai trebuie mai completam cu apa
-punem condimentele

Intre timp ne pregatim cartofii,ii curatam si spalam.Apoi pregatim varza.

-dupa 30 minute punem si cartofii cubulete peste carne
-lasam sa se fiarba sub capa inca 30 minute
-daca mai trebuie mai punem apa





[Veronika attached the following image(s):]
IMG_4688.jpg

Veronika
Postat: Wednesday, March 19, 2008 2:38:08 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
salata de varza.Eu pun si smantana:


[Veronika attached the following image(s):]
IMG_4684.jpg

Veronika
Postat: Wednesday, March 19, 2008 2:39:16 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
la sfarist punem verdeata:


[Veronika attached the following image(s):]
IMG_4689.jpg

Veronika
Postat: Wednesday, March 19, 2008 2:40:05 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
finalul:angel


[Veronika attached the following image(s):]
IMG_4702.jpg

Veronika
Postat: Wednesday, March 19, 2008 2:41:02 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
mai aproape:


[Veronika attached the following image(s):]
IMG_4700.jpg

nicomaritza
Postat: Wednesday, March 19, 2008 6:15:18 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
o bunatatestar star star star star
Veronika
Postat: Wednesday, March 19, 2008 6:24:26 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
incearca si tu.
multumescrose
Utilizatori pe tema
Guest


Sari la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaj in acest forum.

RSS Forumul principal : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.9.1.8 (NET v2.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 0.129 secunde.



Copyright ©2002-2009 Pandora Impex SRL.