Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
Bine ai venit, oaspete Cauta | Teme active | Membri | Intrare

Pilaf de orez Optiuni · View
Veronika
Postat: Sunday, March 16, 2008 2:38:41 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
Avem nevoie de:
-2 cani orez
-condimente
-ceapa
-2 morcovi
-2 patrunjei
-patrunjel verde
-3 ardei
-2 lingurite boia dulce

Calim ceapa adaugam boiaua, stingem repede cu apa. Adaugam morcovul,patrunjelul si ardeiul taiat cubulete.Lasam sa fiarba asa 15 minute, sa se inmoaie ardeiul. Apoi adaugam orezul spalat si completam cu apa. Punem condimentele,morcovul si patrunjelul le vom taia ulterior cubulete,dupa ce sunt fierte.Se lasa sa fiarba totul sub capac 30 minute,apoi se adauga patrunjelul verde tocat. Tot sub capac se lasa la odihnit orezul timp de 15 minute. El va absorbi toata zeama si se va umfla putin.

Veronika
Postat: Sunday, March 16, 2008 2:39:58 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
Calim ceapa adaugam boiaua, stingem repede cu apa. Adaugam morcovul,patrunjelul si ardeiul taiat cubulete.Lasam sa fiarba asa 15 minute, sa se inmoaie ardeiul


[Veronika attached the following image(s):]
IMG_5663.jpg

Veronika
Postat: Sunday, March 16, 2008 2:41:17 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
Punem condimentele,morcovul si patrunjelul le vom taia ulterior cubulete,dupa ce sunt fierte


[Veronika attached the following image(s):]
IMG_5664.jpg

Veronika
Postat: Sunday, March 16, 2008 2:41:52 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
Orezul spalat:


[Veronika attached the following image(s):]
IMG_5665.jpg

Veronika
Postat: Sunday, March 16, 2008 2:43:10 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
Se lasa sa fiarba totul sub capac 30 minute,apoi se adauga patrunjelul verde tocat. Tot sub capac se lasa la odihnit orezul timp de 15 minute. El va absorbi toata zeama si se va umfla putin.

aici gata:


[Veronika attached the following image(s):]
IMG_5667.jpg

Veronika
Postat: Sunday, March 16, 2008 2:43:45 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
inca vreo cateva pozetongue


[Veronika attached the following image(s):]
IMG_5671.jpg
IMG_5676.jpg

Lory
Postat: Sunday, March 16, 2008 5:32:50 PM


Nivel: Membru avansat
Grupuri: Membri

Inscris: 2/8/2008
Postari: 366
Locatia: Romania
imi place cum ai facut aranjamentulgood luck starcam in acelasi fel prepar si eu pilaful
rose rose

Bucataresele vesele
Veronika
Postat: Sunday, March 16, 2008 9:17:53 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
ciucuras, multumescrose
Utilizatori pe tema
Guest


Sari la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaj in acest forum.

RSS Forumul principal : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.9.1.8 (NET v2.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 0.079 secunde.



Copyright ©2002-2009 Pandora Impex SRL.