Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
Bine ai venit, oaspete Cauta | Teme active | Membri | Intrare

Placinta cu mere si aluat frantuzesc Optiuni · View
nicomaritza
Postat: Thursday, May 22, 2008 4:32:36 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Avem nevoie de:
-600g Aluat frantuzesc
-1kg mere
-3-4 linguri de zahar
-scortisoara macinata
nicomaritza
Postat: Thursday, May 22, 2008 4:34:30 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Dam merele pe razatoarea cu ochiuri mari. Le punem intr-un vas pe foc potrivit, adaugam zaharul si le lasam pe foc pana se evapora zeama. Amestecati din cand in cand sa nu se lipeasca merele de vas. Inainte sa luati vasul de pe foc adaugati scortisoara. Lasati merele sa se raceasca.


[nicomaritza attached the following image(s):]
watermarked mere calite.jpg

nicomaritza
Postat: Thursday, May 22, 2008 4:35:59 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Din jumatate de alut intindem o foaie de marimea unei tavi de aragaz.In tava tapetata cu hartie, punem foaia de placinta si apoi merele.


[nicomaritza attached the following image(s):]
watermarked aluat in tava.jpg

nicomaritza
Postat: Thursday, May 22, 2008 4:36:54 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Intindem cea de a doua foaie si o punem peste mere.


[nicomaritza attached the following image(s):]
watermarked foaie de placinta.jpg

nicomaritza
Postat: Thursday, May 22, 2008 4:38:29 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Cu ajutorul unui cutit bine ascutit, a carui lama o trecem prin faina, taiem placinta inainte sa o bagam la cuptor.


[nicomaritza attached the following image(s):]
watermarked placinta taiata.jpg

nicomaritza
Postat: Thursday, May 22, 2008 4:39:51 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Coaceti in cuptorul incins la 200 grade cca 20 minute, pana se rumeneste. Placinta coapta o puneti pe un gratar sa se raceasca.


[nicomaritza attached the following image(s):]
watermarked placinta coapta.jpg

nicomaritza
Postat: Thursday, May 22, 2008 4:41:00 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Pudrati cu zahar si serviti.
Pofta buna!


[nicomaritza attached the following image(s):]
watermarked prezentare 2.jpg

nicomaritza
Postat: Thursday, May 22, 2008 4:41:31 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
o sectiune


[nicomaritza attached the following image(s):]
watermarked sectiune 2.jpg

Utilizatori pe tema
Guest


Sari la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaj in acest forum.

RSS Forumul principal : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.9.1.8 (NET v2.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 0.079 secunde.



Copyright ©2002-2009 Pandora Impex SRL.