Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
Bine ai venit, oaspete Cauta | Teme active | Membri | Intrare

Fladenbrot - lipie Optiuni · View
nicomaritza
Postat: Thursday, May 15, 2008 11:30:09 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Ingrediente:
-1 pachet drojdie uscata sau 20 g drojdie proaspata
-1/2 lingurita zahar
-250 ml apa calduta
-450 g faina
-1 lingurita sare
-2 linguri ulei
-2 linguri iaurt
nicomaritza
Postat: Thursday, May 15, 2008 11:31:47 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Amestecati drojdia, zaharul si 2 lingurite de apa calduta intr-un bol, amestecati pana se dizolva drojdia. Puneti faina si sarea intr-un vas incapator,faceti o gaura in mijloc si adaugati restul de apa, ulei, iaurt si drojdia.


[nicomaritza attached the following image(s):]
watermarked ingrediente.jpg

nicomaritza
Postat: Thursday, May 15, 2008 11:32:58 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Omogenizati compozitia cu o lingura de lemn si apoi framantati cu mainile. Puneti coca pe o suprafata presarata cu faina si framantati pana devine elastica.


[nicomaritza attached the following image(s):]
watermarked aluat.jpg

nicomaritza
Postat: Thursday, May 15, 2008 11:34:16 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Ungeti un vas cu ulei, puneti coca in vas si apoi o intoarce-ti ca sa fie acoperita cu ulei.Acoperiti vasul cu plastic si lasati la crescut, intr-un loc cald, pana isi dubleaza volumul.


[nicomaritza attached the following image(s):]
watermarked aluat crescut.jpg

nicomaritza
Postat: Thursday, May 15, 2008 11:37:08 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Incalziti cuptorul la 230° C. Apasati cu pumnul in mijlocul aluatului. Puneti aluatul pe o suprafata presarata cu faina si framantati pana cand coca ajunge la dimensiunile lui normale. Impartiti coca in doua, fiecare bucata o intineti 26 cm(asta este marimea tavii pe care am folosit-o). Puneti lipiile pe tavi non-stick,lasati sa creasca(1-2 cm).


[nicomaritza attached the following image(s):]
watermarked fladenbrot in tava.jpg

nicomaritza
Postat: Thursday, May 15, 2008 11:38:52 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Inainte sa dati la cuptor, faceti cu degetul gauri pe suprafata lipiei.Coaceti aprox. 20 minute pana cand se rumeneste. Scoateti din cuptor si puneti lipia pe un gratar la racit.


[nicomaritza attached the following image(s):]
watermarked fladenbrot coapta.jpg

nicomaritza
Postat: Thursday, May 15, 2008 11:39:30 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
asa arata o sectiune


[nicomaritza attached the following image(s):]
watermarked sectiune.jpg

nicomaritza
Postat: Thursday, May 15, 2008 11:41:51 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Din acelasi aluat se face si lipia turceasca sau Pide numai ca pentru aceasta mai aveti nevoie de :
1 ou cu care ungeti lipia inainte sa o dati la cuptor
2 lingurite seminte de susan pe care le presarati peste lipie dupa ce ati uns cu ou
Utilizatori pe tema
Guest


Sari la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaj in acest forum.

RSS Forumul principal : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.9.1.8 (NET v2.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 0.096 secunde.



Copyright ©2002-2009 Pandora Impex SRL.