Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
Bine ai venit, oaspete Cauta | Teme active | Membri | Intrare

Paradisul fructelor Optiuni · View
Leila
Postat: Sunday, March 30, 2008 11:07:39 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Necesare:
6 oua din care vom face un piscot(la piscot din 6 oua mai avem nevoie de 6 linguri zahar, 6 ling. faina,1 praf de copt /dar se poate lua un blat gata facut)
gem de capsuni
1 kg branza dulce
200 gr zahar praf
1 lamaie
2 plic zahar vanilat
1 plic gelatina
1 plic intaritor frisca
400 ml frisca

Deasupra :
1 plic budinca capsuni
750 ml suc Fanta (sa fie de culoare rosie)
capsuni,ananas, mandarine din compot


Preparare :
Pregatim piscotul in felul urmator: Batem spuma 6 albusuri, cele 6 galbenusuri le frecam spuma cu 6 linguri zahar. Adaugam galbenusurile frecate ,treptat la albusul batut spuma , adaugam si cele 6 linguri de faina si praful de copt amestecand cu grija si il punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si il dam la cuptor. Dupa ce a copt il scoatem si il lasam la racit(eu in compozitia blatului am adaugat cateva picaturi de colorant rosu ).
Deasupra blatului vine preparata urmatoarea compozitie din branza : Branza se freaca bine cu 200 gr zahar praf , coaja razuita de la lamaie, 2 plicuri zahar vanilat.Gelatina se pune la inmuiat in 100 ml apa rece apoi pe baie de aburi se incalzeste pana se dizolva si se adauga la branza.400 ml frisca se bate spuma ,se adauga la el un praf intaritor de frisca si apoi se adauga la compozitia de branza ,amestecandu-se treptat.
Blatul se unge cu un strat de gem de capsuni ,deasupra punem compozitia de branza pregatita ca mai sus iar deasupra asezam fructele stoarse din compot(putem pune orice fructe dorim ). Peste fructe se pune gelatina preparata in felul urmator : Am dizolvat 1 plic praf de budinca de capsuni in 750 ml suc Fanta (poate sa fie si alt fel de suc , important este sa fie rosu)si l-am pus la fiert pana s-a ingrosat. Asa cald l-am turnat deasupra fructelor si apoi am dat totul la rece .( aceasta gelatina se poate inlocui cu 2 plicuri de gelatina colorata dizolvata in 500 ml suc de fructe). Se poate servi cu frisca .


[Leila attached the following image(s):]
Picture 479.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, March 30, 2008 11:09:51 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
pregatim blatul de piscot , daca nu avem chef de copt..., mergem si cumparam unul winking La fel de bine face fata si cel cumparat batting eyelashes Ca sa fie mai interesanta prajitura putem adauga un strop de colorant rosu in blat


[Leila attached the following image(s):]
Picture 484.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, March 30, 2008 11:12:17 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Dupa ce am copt sau cumparat blatul il ungem deasupra cu gem de capsuni


[Leila attached the following image(s):]
Picture 488.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, March 30, 2008 11:13:20 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
acu am ajuns sa pregatim umplutura de branza ce vine deasupra piscotului in felul urmator :
Branza se freaca bine cu 200 gr zahar praf , coaja razuita de la lamaie, 2 plicuri zahar vanilat.


[Leila attached the following image(s):]
Picture 487.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, March 30, 2008 11:15:54 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
trebuie sa punem la compozitia de branza si un plic de gelatina happy
Gelatina se pune la inmuiat in 100 ml apa rece apoi pe baie de aburi se incalzeste pana se dizolva si se adauga la branza.


[Leila attached the following image(s):]
Picture 480.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, March 30, 2008 11:17:35 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
dupa ce adaugam branza trecem la ultimul ingredient , si anume .... FRISCA winking
400 ml frisca se bate spuma ,se adauga la el un praf intaritor de frisca si apoi se adauga la compozitia de branza ,amestecandu-se treptat.


[Leila attached the following image(s):]
Picture 485.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, March 30, 2008 11:19:20 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
asa ..., acum avem si blatul , avem si branza preparata ,hai sa o punem deasupra blatului uns cu dulceata si sa vedem ce mai avem de facut


[Leila attached the following image(s):]
Picture 489.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, March 30, 2008 11:22:13 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
pai daca prajitura se numeste Paradisul fructelor, trebuie sa existe pe undeva si niscavai fructe laughing
Da uite sunt aici winking am folosit mandarine , capsuni si ananas din compot. Le-am pus la scurs si apoi le-am asezat deasupra stratului crema de branza


[Leila attached the following image(s):]
Picture 499.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, March 30, 2008 11:24:31 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
cum am zis le asezam deasupra cremei de branza acum tongue


[Leila attached the following image(s):]
Picture 500.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, March 30, 2008 11:29:32 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Daca nu ne este lene winking laughing coboram la magazin si cumparam gel ptr torturi il preparam dupa cum scrie pe plic si il turnam peste fructe si dam totul la rece .
Daca sunteti in aceiasi dispozitie ca si mine la acel moment cand am facut praji improvizati dupa cum va spun laughing

puneti intr-un vas 1 plic budinca de capsuni si adaugati la el cateva linguri zahar , 2-3 la numar winking si apoi turnati treptat peste ,750 ml suc de culoare rosie (ca sa obtinem gelatina rosie , dar puteti combina si alte tipuri de budinci cu alte culori de sucuri )


[Leila attached the following image(s):]
Picture 501.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, March 30, 2008 11:31:32 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
dupa ce a-ti amestecat bine , puneti la foc si fierbeti pana se ingroase totul , apoi turnati asa cald peste fructe compozitia obtinuta si dati la rece sa se inchege.


[Leila attached the following image(s):]
Picture 502.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, March 30, 2008 11:33:21 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
dupa ce l-am tinut cateva ceasuri la rece si am salivat destul in fata ei laughing purcedem la sectionat big grin


[Leila attached the following image(s):]
Picture 506.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, March 30, 2008 11:34:58 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
big grin/ si am ajuns si la mult ravnita felie de prajitura .

Pofta Buna !!!!!!


[Leila attached the following image(s):]
Picture 510.jpg



Bucataresele Vesele
nicomaritza
Postat: Monday, March 31, 2008 10:16:48 AM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
ce bunatate ai facut tu aici!!!!!!!!!!star star star
Leila
Postat: Monday, March 31, 2008 10:54:36 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
multumesc Nico rose si e usor de preparat winking

Bucataresele Vesele
Lory
Postat: Monday, March 31, 2008 12:37:31 PM


Nivel: Membru avansat
Grupuri: Membri

Inscris: 2/8/2008
Postari: 366
Locatia: Romania
Leila
Postat: Monday, March 31, 2008 1:47:16 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
nicomaritza
Postat: Monday, March 31, 2008 5:06:19 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
eu cred ca cel mai usor e de mancat.nici nu-ti dai seama cand se terminasurprise
Utilizatori pe tema
Guest


Sari la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaj in acest forum.

RSS Forumul principal : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.9.1.8 (NET v2.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 0.183 secunde.



Copyright ©2002-2009 Pandora Impex SRL.