Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
Bine ai venit, oaspete Cauta | Teme active | Membri | Intrare

Ce vin bem la unele mancaruri Optiuni · View
Veronika
Postat: Sunday, March 30, 2008 5:43:31 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
am gasit asta aici:

http://www.romanianwines.ch/grills_ro.htm




PESTE LA TIGAIE SAU GRATAR merge cu:

-Sauvignon de Jidvei
- Feteasca de Oltina
-Pinot Grigio de Valea Calugareasca
-Feteasca Regala de Jidvei
- Riesling de Târnave
- Pinot Gris de Târnave


CARNURI ROSII


Carne la gratar:

- Merlot de Dealu Mare
- Pinot Noir de Dealu Mare

Carne la cuptor:

- Merlot de Cotesti
- Merlot de Oltina

CARNURI ALBE

- Busuioaca de Bohotin
- Sauvignon de Târnave
- Chardonnay de Murfatlar
- Pinot Grigio de Dealu Mare

VANAT

- Pinot Noir de Dealu Mare
- Merlot de Oltina
- Cabernet de Uricani

DESERTURI

-Chardonnay de Murfatlar
-Feteasca Neagra de Dealu Mare
-Grasa de Cotnari
-Tamâioasa de Cotnari
-Lacrima lui Ovidiu



[Veronika attached the following image(s):]
10498_poza_1189790375.jpg

nicomaritza
Postat: Sunday, March 30, 2008 6:44:28 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
de aici am luat ca nu sunt eu experta in vin
http://www.romanianwines.ch/salads_ro.htm

APERITIVE

* Feteasca Regala de Jidvei-vin alb sec
* Pinot Noir de Dealu Mare-vin alb demisec
* Chardonay de Murfatlar-vin alb demisec
* Grasa de Cotnari-vin dulce
* Tamâioasa de Cotnari-vin dulce
* Feteasca Neagra de Dealu Mare-vin dulce
* Lacrima lui Ovidiu-vin dulce

SALATE

* Chardonnay de Târnave
* Feteasca de Cotnari
* Feteasca de Oltina
* Chardonnay de Murfatlar
* Dry Muscat de Târnave
* Sauvignon de Jidvei

RACITURI

* Merlot de Oltina
* Busuioaca de Bohotin
* Pinot Noir de Dealu Mare
* Cabernet de Uricani

BRANZETURI

Brânzeturi tari: Roquefort, Fourme d'Ambert, Stilton...
* Pinot Noir de Dealu Mare
Brânzeturi medii: Brie, Coulommiers, Camembert...
* Feteasca Neagra de Vanju Mare
Brânzeturi de capra:
* Sauvignon de Colinele Dobrogei
Moi: Mont d'or, Maroilles, Munster, Pont l'Evêque, Epoisses…
* Merlot de Sâmburesti
Nepasteurizate: Gouda, Edam, Cantal, Mimolette, Port Salut, Reblochon...
* Cabernet de Odobesti
Pasteurizate: Comté, Beaufort...
* Cabernet de Recas
Veronika
Postat: Sunday, March 30, 2008 6:45:21 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
ai completat tu. E ok

nicomaritza
Postat: Sunday, March 30, 2008 6:47:28 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
am vazut, sper sa nu fi repetat ceva din ce ai spus tu.
Veronika
Postat: Sunday, March 30, 2008 6:48:46 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
e ok
rose
Utilizatori pe tema
Guest


Sari la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaj in acest forum.

RSS Forumul principal : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.9.1.8 (NET v2.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 0.088 secunde.



Copyright ©2002-2009 Pandora Impex SRL.