Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Zacuscă de pește (I)
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg de peste (crap, hering, stavrid, macrou), 400 g ceapa, 300 g morcovi, 500 g castraveti murati, 2 linguri pasta de tomate, 100 g masline, 120 ml ulei, 75 ml vin alb sec, o legatura patrunjel, 1-2 foi dafin, sare piper, cimbru.

Mod de preparare: Pestele se curata, se inlatura capul, se spala si se taie in bucati mici. Legumele se curata de coaja(inclusiv castravetii), se spala. Ceapa se taie marunt, castravetii si morcovii se dau pe razatoarea cu ochiuri mari, iar maslinele se oparesc. Ceapa, morcovii si castravetii se inabusa in 5 linguri de ulei si putina apa timp de 20-30 de min. Se adauga 1 l de apa, maslinele, piperul, sarea, cimbrul, foile de dafin si pasta de tomate cind legumele sunt fierte, continuind fierberea 5 min., apoi se asaza intr-o tava.
Se serveste calda sau rece.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.