Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Zacuscă de gogoșari
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 5 kg gogosari, 1 l ulei, 2 kg ceapa, 5 kg rosii, 3 capatini usturoi, sare.

Mod de preparare: Se coc gogosarii, se inabusa si se curata de coaja, apoi se taie felii, curatindu-se bine de seminte. Se taie ceapa in felii subtiri si se rumeneste auriu in tot uleiul. Se fierb rosiile si se strecoara. Se amesteca toate acestea, se adauga sare si usturoiul taiat felioare si se pun sa fiarba la un foc moale pina ce gogosarii s-au muiat iar uleiul se ridica deasupra.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.