Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Wok cu parizer
Rețetă tradițională din China

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 600 g parizer, 1 lingura margarina, 1/2 dovlecel, 2 ardei, 1 ceapa rosie, 1 morcov, 1 praz, 3 linguri ketchup condimentat, 3 linguri soia, 2 linguri miere, 1 dl apa, 3 linguri ulei, sare si piper.

Mod de preparare: Se taie parizeru feliute si se prajeste (nu prea tare) in margarina. Se pune intr-o strecuratoare si se lasa sa se scurga grasimea in exces.
Se taie legumele in bucatele si se prajesc pentru citeva minute in ulei. Se adauga ketchup, soia, apa si miere si se lasa sa fiarba 1-2 minute. Se adauga sare, piper si parizerul.
Parizerul si legumele se prajesc la temperatura destul de ridicata, astfel incit legumele sa fie crocante.
Se serveste cu orez.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.