Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Vinete umplute cu roșii, ardei și brânză
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: 6 vinete, 12 fileuri de ansoa, 8 rosii frumoase, 200 g branza telemea, 50 g parmezan (sau cascaval) ras, 6 linguri ulei de masline, busuioc, sare, 1 ardei gras verde, 1 ardei gras galben (portocaliu).

Mod de preparare: Indepartati capetele vinetelor si apoi taiati-le in doua, pe lung. Scobiti miezul cu o lingurita (lasati un strat de 1/2 cm), sarati-le si intoarceti-le cu partea scobita in jos ca sa se scurga (circa 30 minute).
Curatati rosiile de pielita si de seminte (prin presare) si taiati-le bucati maricele. Curatati ardeii de seminte si nervuri si taiati-i cubulete. Zdrobiti telemeaua si amestecati-o cu rosiile si ardeii.
Incingeti cuptorul.
Stergeti vinetele cu hartie absorbanta si umpleti-le cu amestecul de rosii, ardei si branza. Asezati deasupra fileurile de ansoa, presarati parmezanul sau cascavalul ras si putin piper, stropiti-le cu putin ulei si dati-le 45 de minute la cuptor.
Ornati-le cu frunzulite de busuioc si serviti-le fierbinti sau caldute.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.