Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Vinete umplute cu ceapă
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 4 vinete lunguiețe, 2 cepe, 1 legătură pătrunjel și mărar verde, 2 roșii, piper, sare, 4-5 linguri ulei.

Mod de preparare: Se spală vinetele, se taie în două pe lungime și se scoate miezul. Se toacă ceapa, se călește în 3-4 linguri ulei, se amestecă apoi cu miezul de vinete tocat și se pune sare și piper după gust. Cu această compoziție se umplu jumătățile de vinete și se așează într-o tavă sau vas care merge la cuptor, uns cu ulei. Pe fiecare vînătă, se așează cîte o jumătate de roșie curățată de pielițe și semințe, se presară verdeața tocată și se dă vasul în cuptor pentru 45 de minute.
Sunt mai bune reci.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.