Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Varză creață umplută

Ingrediente: O varză creață (aprox.1 kg), 300 g carne de porc, 100 g slănină afumată, 3 linguri orez, o ceapă, o linguriță de untură, o linguriță de făină, 2 ouă, 3 linguri de smîntînă, mărar, sare, piper.

Mod de preparare: Carnea tocată odată cu slănina se amestecă cu ceapa și se înăbușe în untură pînă se înmoaie. Se lasă să se răcească și se adaugă orezul fiert în apă sărată, ouăle crude, sarea, piperul și verdeața, după gust. Varza se spală bine, controlînd fiecare frunză. Se desfac frunzele începînd de sus in jos (fără a se desprinde de cotor) și spațiile formate se umplu cu tocătură. Pentru ca aceasta să nu se împrăștie în timpul fierberii, varza se leagă cu ață, după care se așează în cratiță. Se completează cu apă clocotită sau cu supă de oase, adăugînd o crenguță de cimbru și sare și se fierbe la foc mic. Cînd varza este complet fiartă, se pune făina desfăcută în puțină apă.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.