Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Turo Rudi
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g branza de vaca nesarata (dulce), 2 pachetele zahar vanilat, 2 linguri zahar, 0,2 l smantana, 1 pachetel gelatina pentru gatit, putina coaja rasa de portocala, ciocolata amaruie menaj.

Mod de preparare: Se freaca bine branza, smantana, zaharul si zaharul vanilat, plus coaja de portocala. Gelatina se fierbe in apa conform indicatiilor de pe pachet, dupa care se amesteca in compozitia de branza frecata si se omogenizeaza bine. Pasta obtinuta se modeleaza in cilindre groase de circa 1 cm diametru si 8 - 10 cm lungime si se lasa la frigider pt 3 ore. Atentie, cilindrele astfel obtinute nu trebuiesc congelate, ci doar tinute la rece pana devin tari. Se scot din frigider si se imbraca in ciocolata topita, lasandu-se apoi sa se raceasca glazura de ciocolata. Optional se pot forma cilindri avand partea de sus taiata si se poate aplica un strat consistent de gem pe ele (gem de caise, capsuni e cel mai gustos). Si acesti cilindri se imbraca la fel in ciocolata amaruie si se servesc gata racite.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.