Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Turnedo Rossini

Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 6 buc. mușchi de vită (a câte 150 g), 250 g ficat de porc, 6 bureți, 6 felii de franzelă, 60 g unt, sare, piper.
Sosul: 1 os mic de vițel, 1 morcov, 1 țelină, 1 fir de praz, 1/2 ceapă, 1 cub supă de vită, 1 lingură pastă de tomate, 100 ml vin de Madera (se poate renunța și folosi numai vin alb), 150 ml vin alb sec, 20 g unt.

Mod de preparare: Se curăță, se taie mărunt zarzavatul pentru sos și se călește în unt timp de 5 minute. Se toarnă vinul și se flambează deasupra focului. Se adaugă pasta de tomate subțiată cu puțină apă, se lasă să dea în clocot, se adaugă cubul de supă fărâmițat și osul de vițel. Se acoperă și se lasă să fiarbă două ore la foc mic. Dacă mai este nevoie, se mai adaugă apă. Se pasează sosul prin sită. Ficatul de porc se taie în șase felii și se prăjește în ulei; se sărează și se piperează. Mușchiul de vacă se sărează, piperează și se frige în unt; se păstrează la cald. Se curăță feliile de pâine de coajă și se rumenesc în unt. În aceeași grăsime se călesc și bureții. Pe fiecare felie de pâine se așază mușchiul, deasupra se pune o felie de ficat, se acoperă cu o ciupercă și se toarnă peste ele sosul pasat prin sită.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.