Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tort de înghețată cu cupolă de bezea
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: ridicată

Ingrediente: Blat: 2 oua, 2 linguri zahar, 2 linguri faina, un praf de copt.
Umplutura: o conserva cocteil de fructe, 2 linguri rom, 250 g inghetata.
Cupola de bezea: 100 g zahar, 2 albuse.

Mod de preparare: Pentru blat se bat ouale cu zaharul si un zahar vanilat, se adauga faina si praful de copt. Se unge cu unt o forma de tarta si se coace aluatul 25 min. Se lasa sa se racesca foarte bine. Se scurge compotul. 2 linguri de suc se amesteca cu romul si se insiropeza blatul. Se pun fructele si inghetata pe blat. Se da tortul 5 ore la congelator. Zaharul se bate foarte bine cu albusele, astfel incit spuma sa poata fi taiata cu cutitul. Se acopera tortul cu bezea in forma de cupola. Se da 15 min la congelator apoi 5 min la cuptor. Se serveste imediat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.