Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tort de cafea cu mure
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porții: 4

Ingrediente: 2 linguri cafea ness, 1 lingură cacao, 4 ouă, 150 g zahăr, un praf de sare, 60 g făină, 60 g amidon alimentar, 1/2 linguriță praf de copt, 600 g mure, 500 ml frișcă, 80 g zahăr pudră.

Mod de preparare: Cafeaua și cacaua se amestecă cu 2 linguri de apă rece. Albușurile se bat spumă tare împreună cu 4 linguri de apă rece. Jumătate din amestecul de cafea se combină cu zahărul, praful de sare, făina, amidonul alimentar și praful de copt, după care se încorporează spuma de albuș. Se tapetează o formă de tort cu hârtie de copt unsă, se pune compoziția, se nivelează și se coace în cuptorul încălzit. După ce s-a copt, se scoate și se lasă la răcit. Se taie blatul în două. Se bate spumă frișca cu zahărul pudră, cu o treime se unge o foaie de blat, iar deasupra se presară jumătate din cantitatea de mure. Se așează peste ele a doua foaie de blat, care se unge cu restul de frișcă combinat cu cealaltă jumătate din amestecul de cafea. Se ornează cu murele rămase.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.