Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tort de biscuiți cu cacao și cafea
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Ingrediente: 250 g biscuiti, 200 g unt, 1 pahar zahar, 4 linguri rom, 2 oua, 2 linguri cacao, 1/2 lingura esenta de cafea.

Mod de preparare: Se freaca galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar, se adauga cacao si esenta de cafea fierbinte. Se bat pe baia de apa sau la marginea masinii pina ce se ingroasa. Se da crema la rece. Se freaca untul spuma cu restul de zahar, se adauga crema si romul si se amesteca cu biscuitii taiati bucati mici, oprind o parte din crema cu care se inveleste tortul
Se asaza pe o farfurie in forma de tort.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.