Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tort de bezea cu cremă de lămâie
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 50 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Blatul: 4 albusuri, 176 g zahar.
Crema: 4 galbenusuri, 66 g zahar, zeama si coaja de la 1/2 lamaie, 50 g unt nesarat.
Ornare: 2 dl frisca, 1/2 lingura zahar vanilat, felii de mandarine.

Mod de preparare: Blatul: Se bat spuma albusurile cu zaharul. Bezeaua se intinde pe hartie pergament sub forma de 2 discuri. Se coace la foc foarte mic 125 °C timp de 1 1/2 ora. Crema: pe foc mic se amesteca galbenusurile cu zeama si coaja de lamaie pina se ingroasa. Untul se taie in bucatele mici si se amesteca in crema. Se lasa sa se raceasca. Crema se pune intre blaturi. Frisca se pune deasupra. Se orneaza cu felii de mandarine.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.