Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tort de alune cu frișcă și cafea
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 150 g alune, 150 g zahar, 150 g faina, 150 g unt (din care 25 g pentru uns forma), 1 ou, 1/2 kg frisca, 1/2 ceasca esenta de cafea naturala.

Mod de preparare: Se dau alunele prin masina de macinat. Se freaca bine untul cu zaharul intr-un castron. Se adauga oul, faina si alunele macinate. Din acest aluat se coc pe rind trei foi intr-o forma de tort unsa cu unt. Intre foi se pune o crema preparata in felul urmator: frisca batuta se amesteca cu esenta de cafea si se indulceste dupa gust. Se garniseste cu aceeasi crema. Tortul se poate pregati si cu nuci in loc de alune.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.