Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tort Televizor
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: ridicată

Ingrediente: Blat 1: compozitie: 4 oua, 4 linguri zahar, 1 vanilie, 1 praf de copt, faina cit cuprinde.
Blat 2: compozitie: 1 ou, 2 linguri cacao, 1 lingura smintina sau lapte, 3 linguri zahar, 50 g unt, 2 linguri lapte, 1 lingirita amoniac dizolvat intr-un paharut lapte pe foc si faina cit cuprinde.
Crema: o budinca, 200 g unt, 200 g zahar pudra, sucul de la o lamiie. Glazura: 200 g zahar pudra, 2-3 linguri cacao, 3 linguri apa fierbinte si se freaca in bain marie, pina se ingroasa ca o smintina. Cind e aproape gata se adauga unt cit o nuca.

Mod de preparare: Blat 1: Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul, galbenusurile, faina cit sa iasa un aluta consistent, praful de copt. Se coace aluatul pe fundul tavii. Blat 2: Se face un aluat suficient de consistent care sa se poata intinde. Se coc 2 foi pe dosul tavii. Se amesteca untul cu budinca bine racita . Se asaza blatul 2(o foaie) se pune 1/2 crema, se asaza blatul 1, deasupra cealalta 1/2 crema, apoi a doua foaie din blatul 2. Crema: se freaca zaharul pudra cu unt si zeama de la o lamiie. Glazura: zahar pudra, 2-3 linguri cacao si 3 linguri apa fierbinte se freaca in bain marie, pina se ingroasa ca o smintina. Cind e aproape gata se adauga unt cit o nuca. Glazura fierbinte se toarna deasupra.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.