Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tort Maricel
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 6 oua, 6 linguri zahar (120 g), 6 linguri faina (150 g).
Siropul: 300 g zahar, 1 1/2 pahar apa, 1 baton vanilie, 1 lingura zeama de lamiie, 100 g rom.
Crema: 6 galbenusuri, 6 linguri zahar, 1 pahar lapte, 1 baton vanilie, 100 g rom, 300 g unt, 150 g fructe zaharate.

Mod de preparare: Se bat ouale cu zaharul. Se adauga faina. Se coace la foc potrivit. Rece, se taie in trei parti egale si se insiropeaza cu un sirop preparat astfel: se fierbe zaharul cu apa 10 minute si cind este gata se adauga vanilia, zeama de lamiie si romul. Intre foi se pune urmatoarea crema: se amesteca in baia de apa pina se ingroasa, galbenusurile, zaharul, laptele, vanilia. Se da la rece si se amesteca apoi cu untul frecat spuma, romul si fructele zaharate.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.