Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tocăniță dreasă de spanac
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1,5 kg spanac, 1 ceapă, 1 ou, 2 linguri făină albă, 3-4 linguri smântână, pastă de tomate, sare și piper după gust.

Mod de preparare: Speli bine spanacul și îl pui la fiert cu 2-3 căni cu apă. Între timp călești ceapa, adaugi bulionul și când spanacul este fiert torni în oală ceapa și bulionul. Desfaci făina cu puțină apă și o adaugi în oală amestecând mereu. După ce a dat în clocot ca să fiarbă făina, tragi oala de pe foc și o lași 5 minute să se răcească. Bați un ou cu smântâna și după cele 5 minute îl adaugi peste spanac. La final, potrivești de sare și piper.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2022 Pandora Impex SRL.