Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tocăniță din măruntaie de pui
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 300 g ficat de pui, 300 g pipote de pui, o ceapă mare, un gogoșar, o roșie, pastă de ardei, boia, cremă de gulaș, 100 ml smântână, o linguriță cu Delikat, 40 g untură sau ulei, sare.

Mod de preparare: Ficatul se spală bine. Pipotele se curăță și se spală cu atenție. Ceapa tăiată mărunt se călește în grăsime până devine lucioasă. Se adaugă condimentele: boia, pastă de ardei, cremă de gulaș, apoi gogoșarul tăiat cubulețe și roșia tăiată felii și măruntaiele. Se stinge cu 0,5 l de apă și se fierbe la foc mic până se înmoaie pipotele. Punem sare și smântână și lăsăm să dea în clocot.
Se servește cu găluște de făină sau paste făinoase.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.