Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tocăniță de oaie cu cartofi

Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne de oaie, 4 ardei grași, 1 kg cartofi, 1 ceapă mare, 3-4 frunze de țelină, sare, piper, rozmarin după gust, 3-4 roșii.

Mod de preparare: Carnea se spală bine și se taie cuburi. Se pune într-o cratiță (de preferat de tuci), se sărează, pipărează și se adaugă ceapa tăiată mărunt, ardeii tăiați cubulețe, frunzele de țelină tocate mărunt, rozmarinul și roșiile felii. Se toarnă o ceașcă cu apă în cratiță, se pune capac și se lasă la fiert până ce carnea este aproape gata. Între timp curățăm cartofii de coajă și-i tăiem în patru. Îi adăugăm la tocăniță și mai lăsăm să fiarbă încă 10-15 minute.
Se servește cu smântână, pătrunjel verde tocat, salată de varză acră și mămăliguță.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.