Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tocăniță de ficat

Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: 1 kg ceapă, 1 kg ficat, 1 pahar cu bulion, 1 ceașcă cu vin alb.

Mod de preparare: Ceapa se toacă mărunt, iar ficatul se taie în bucăți de mărime potrivită. Se pune în puțin ulei ceapa și se călește. Se adaugă ficatul, paharul cu bulion și se lasă la foc mic. După 30 min., se adaugă și paharul cu vin. Se fierbe până scade sosul.

Se servește cu mămăliguță.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.