Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tocăniță de ciuperci și roșii
Rețetă lacto-vegetariană

Ingrediente: 1 kg ciuperci, 6 cepe, 8 rosii, 2 linguri unt sau grasime, 1 lingura faina, 3 legaturi verdeata, sare, piper.

Mod de preparare: Ceapa taiata felii se inabusa in unt, se adauga ciupercile curatate, spalate si taiate in bucati. Se lasa pina scade apa. Se adauga faina amestecata cu apa rece, rosiile taiate felii, curatate de pielita si seminte. Se potriveste de sare. Se lasa sa fiarba pina ce scade. Se serveste calda cu verdeata tocata marunt si unt proaspat. In loc de unt sau grasime se poate prepara cu ulei si se serveste rece.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.