Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tocăniță de ceapă
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 6 cepe, 4 roșii, 1 morcov, 3 căței de usturoi, o legătură mărar, 1 pahar de ulei, oțet, boia, zahăr, sare, piper.

Mod de preparare: Ceapa se curăță, se taie solzișori, se călește împreună cu morcovul ras și cu boiaua. Cînd ceapa s-a înmuiat, se adaugă roșiile tăiate mărunt, oțetul, zahărul, sarea, piperul și se lasă la fiert 10 minute. La sfîrșit, se adaugă mărarul tocat mărunt.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.