Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tocăniță cu ceapă și carne de porc tocată

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1/2 kg carne de porc, 1/2 kg ceapă, 4-5 linguri ulei, 1-2 linguri bulion, 1 legătură mărar, 1 legătură pătrunjel, sare, piper.

Mod de preparare: Se taie mărunt ceapa și se pune într-o cratiță la fiert împreuna cu uleiul, lăsând-o să se înmoaie puțin. Se adaugă bulionul, piperul și sarea, se amestecă, apoi se pune carnea tocată și apa necesară să acopere totul. Se lasă să dea un clocot, se amestecă cu lingura, se acoperă cu capacul și se lasă să fiarbă foarte încet la foc mic, amestecând din când în când ca să nu se lipească, până când scade bine și nu se mai cunosc bucățile de ceapă. Când mâncărica este gata de pune mărarul și pătrunjelul (păstrate la congelator) tocate mărunt se amestecă și se lasă acoperit 5-10 minute.
Se servește cu mămăliguță.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.