Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tartine cu conopidă, costiță și cașcaval

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g conopida desfacuta in buchete mici, 4 felii costita afumata, 150 g cascaval, razuit, 1/4 lingurita piper de Cayenne, 2 oua, usor batute, 100 ml smantana nefermentata, 4 felii groase de paine taraneasca, salata de rosii pentru servit.

Mod de preparare: Preincalzeste grill-ul cuptorului. In apa in care ai adaugat 1 lingurita de sare, fierbe conopida timp de 5-6 minute si apoi scurge bine.
Intre timp, da feliile de costita la grill cca 4-5 minute, pana cand devin crocante si se rumenesc. Intr-un bol, combina cascavalul, piperul, ouale si smantana si potriveste de sare, daca e nevoie.
Asaza feliile de paine pe o tava de copt si aranjeaza deasupra buchete de conopida. Toarna peste ele sos de cascaval cu smantana si da la grill timp de 6-8 minute, pana cand se rumenesc. Pune deasupra felii de costita si serveste cu salata de rosii.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.