Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tartine cu ciuperci
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 150 g unt, 50 g cașcaval sau parmezan, 250 g ciuperci, o ceapă de mărime mijlocie, 2 linguri untdelemn, o foaie dafin, 2 linguri zeamă de lămîie, vin sau oțet, un vîrf de cuțit piper, mărar, pătrunjel, sare.

Mod de preparare: Ciupercile bine spălate se taie mărunt sau se trec prin mașina de tocat. Ceapa tăiată mărunt se călește un minut în untdelemn, apoi se adaugă ciupercile, foaia de dafin, zeama de lămîie sau 50 ml vin sau o lingură de oțet, piper, o linguriță de sare. Se lasă la foc mic acoperite să fiarbă circa 30 de minute, ca să scadă toată apa ce o lasă și să se înmoaie. Cînd se iau de pe foc, se adaugă frunze de mărar și pătrunjel tăiate mărunt. După ce se răcesc, se amestecă cu untul frecat (să fie moale). Pasta se săreaza și cu ea se ung tartinele; deasupra, se rade cașcaval sau parmezan (direct peste tartine).





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.